- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВЛЮБИХ СЕ ПОМОГНЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Значи от доста време с едни приятелки ходим на едно кафе и о седмица някъде съм си харесала бармана наистина много обаче нз какво да направя единственото от което ме е срам е да го заговоря ще е супер странно пък и нямам тема моля дайте съвети как да му се харесам или нещо подобно просто да общуваме мерси предварително
хайде моля ви сееее наистина много го харрр
на 16 съм
дайте съветтx
;(
Има една дума. "Здравей"
Вкарай я в употреба.
Темите идват от самосебе си.
много ще е странно просто минавам и здравей досега не сме си говорили и просто така нито го познавам лично нито нищо
Няма как да ти напишем диалог с точките и запетайките.
Все пак, не го гледай все едно си в детската градина и се криеш от погледа му, напротив, срещни неговия поглед, усмихни му се, после иди кажи му здравей и завържи разговор. Ще ги научите с времето тия неща...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
:Д
вървиш и стигаш бара. усмихваш се. здравей, какво можеш да ми направиш без кофеин, което да ме ободри? или го помоли да ти направи точно определено нещо по точно определен начин. да го почувства като творческа задачка;
//ПОМАГАМЕЕЕЕЕЕ:Д
мислила съм си много пътии да си оставя номера на сметкатаа или пък да напиша бележка и по сервштьорката да му я пратя ;дддд aма незнам някой ако се сеща за нещо друго да сподели
Не си влюбена, спокойно.
Проблема не е какво да кажеш и направиш. Проблема е там че незнаеш КАК да го направиш. Каквото и да ти кажем да направиш/кажеш, все няма да се получи. Както са казали хората "всичко с времето си", ще се научиш. Това не означава че не трябва да пробваш.
мне нямя как има сервитьорки и те обслужват ;xx
току що отидох да си искам захарчета от него и тия квачки сервитьорките самж ми се месят и ме бутат през ръцете сякяш говоря с тяхxx да еба тяхната мама много ма тварят курви
![]()
Мале, ама ти си много нагло същество, пускаш тема и се караш като някой не ти отговори, с такова отношение, как искаш хората да ти помагат?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
И аз ходих в едно кафе заради един барман когато бях 8клас.Виж първо тва да се сваляш и да очакваш нещо сериозно от барман,сервитьор,спасител просто няма как или адски трудно.Пича го боли фара за някви келешки (не визирам теб) ,той си бачка там,изкарва си пари човечеца с момичета ще се занимава.И как твърдиш,че си влюбена,сигурно и името му не знаеш,добре че има табелка на блузката си.Чети,гледай филми,учи,намери си занимание и няма да ти е само ТОЙ в главата.Съжалявам,но това е the ugly truth.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.