- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се в момичето, по което най-добрия ми приятел си пада
Та ето я историята. Той ме запозна с нея и аз въобще не я харесвах. Та те излязоха няколко пъти като приятели и нищо повече. Но той много я харесваше и понеже тренира бокс и не е много разумен, беше пребил някакъв циганин който се заял с него само заради нея (беше се ядосал на нея). Та сега са скарани, аз ги сдобрих един път но те пак се скараха. И така, тя ме покани да излезем и да се видим и така стана. Стана каквото стана и се озовахме влюбени един в друг. И аз съм луд по нея и тя по мен. Но не знам какво да сторя. Да кажа ли на приятеля си или да се отлъча въобще от него и да не го виждам повече? Това момиче наистина е уникално и си приличаме супер много, допълваме си думите. За първи път изпитвам подобно нещо към момиче а съм на 18, за това не бих се отказал от нея. Какъв е вашият съвет? Или дали пък той ще може да го понесе и да си останем приятели... но това не е вариант. Не мога да стоя около него, освен ако той не си намери друго гадже.
П.С. Те не са се виждали/писали от вече няколко месеца и той й е много сърдит.
Последно редактирано от Uzerneim : 01-02-2013 на 09:12
Ами, на него ще му е много шибано, факт.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Факт!
Ама са скарани , тя хареса автора и той нея?! Какво сега? ми да се вземат , приятеля му си е имал глава на раменете. Ако съм на него и на мен би ми било гадно,ако той все още има чувства към нея едва ли ще му е лесно,но ако просто от нат , а не от нещо друго не говори с нея, то тогава не виждам кво ви пречи да си излизате.
maDamn
Така де, ок. А да му кажа ли или не? Защото има я и вероятността да му каже някой негов приятел (които се усетиха). Пък и да му кажат пак мога да му кажа, че се прави на путка и че щом той не излиза с нея няма право нищо да ми каже, но не знам кое ще го нарани по-малко. Все пак ми е приятел, не искам да го депресирам яко.
На него няма да му е приятно, наистина. НО все пак те двамата не си пишат/се виждат от вече няколко месеца, така че нищо не ти пречи да пробваш с момичето. Ако приятелят ти наистина толкова е бил луд по нея, нямаше да се сърди като малко дете, а щеше да отиде и да поговори с нея за проблема. Все пак сте на по 18. Според мен ако наистина държи на теб и се съгласи да погледне към ситуацията от друг ъгъл (т.е те не поддържат контакт и съответно всичко между тях е приключило) тогава той ще те разбере и ще си останете приятели. Не е задължително да разваляш приятелството си заради връзката. Ако пък той все още изпитва нещо и за него е болезнено да ви гледа заедно, просто прекъснете контакт. Включете и момичето, нека и тя да изкаже своето мнение, нека и тя да поговори с приятеля ти, за да си изяснят всичко. В крайна сметка, тя е тази, за която става въпрос, тя и трябва да е тази, която ще го разреши. Успех !![]()