- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Здравейте! Преди 5 месеца се запознах с едно прекрасно момиче което е по-голямо от мен с 8 месеца.Всичко започна така.Имах тренировка след като свършихме треньора ми предложи да играя още 1 час с момичетата.те бяха 3 момичета.Нека да ги наречем: М,Е,В. Така почнахме да играем на двойки тои ме сложи с момичето М играхме и победихме с М следващата тренировка пак ми беше с тях 3-те.Мина нормално след известно време се опознахме с М,В и Е.Сега откакто тренираме в зала защото не може на кортовете тренирам само с М,която аз много харесвам постоянно,мисля за нея и т.н. Преди няколко седмици братовчетка ми е сънувала че им казвам че харесвам М,и аз им казах че е вярно.тогава тя ми каза че Е им е казала следното:
-Не знам защо имам чувството че Иво и М се харесват взаимно.
Което ме накара да се замисля какво да правя? Искам да съм с нея,но ако ме удреже как ще ходя на тренировки не искам да им казвам директно че я хаерсвам,защото ако ме удреже ще ми е много тъпо на тренировка. Ще съм ви благодарен ако ми помогнете)
От опит глава не боли, но първо ти се поогледай дали показва някакви признаци, защото не може да вярваш сляпо на това момиче и да гадаеш дали М те харесва...Излезте заедно може и в обща компания и виж как ще се държи М
значи М иска през лятото да ходим да тичаме на стадиона да се състезаваме заедно по състезания дори сама ми предлага да ходим на фитнес беше контузена и дойде да ми гледа тренировката щом погледна към нея и тя ме гледаше усмихваме се говорим си смеем се,даже искаше да играе с моята ракета след което аз я похвалих.
Еми, занчи покани я да излезете и каквото стане..Опитай си късмета !
някой ден след тренировка накарай и трите да отидете някъде, обръщай най-много внимание на М бъди мил с нея и нищо повече...ние момичетата си говорим точно за това как се отнасяте с нас.....на следващата тренировка не говори много с нея прави се на ядосан кажи само здравей и не говори с нея, ако те попита какво става значи наистина те харесва или ако е срамежлива ще те гледа през цялото време![]()
![]()
Първо, на колко си години? Че по стила ти на писане и по вярната граматика имам чувството, че си на 10. Ако си на 10 не се занимавай с жени, малък си. Ако си по-възрастен, ДРЪЖ СЕ МЪЖКИ БЕ! Седнал да ми хленчи по форуми. Обърши си сопола, обади се на момата, заведи я някъде, кажи и, дръпни я мъжката и лепни една целувка. И да хвърляш и да не хвърляш боб няма да стане по-бързо. После защо все били във "Friendzone". Ами като точиш сополи из форумите вместо да действаш така ще е.
еми тогава супер просто я целуни заведи я на някое усамотено място щом излиза само с теб толкова често значи наистина те харесва...целуни я.....!![]()
Възникна проблем! В сряда спорихме с нея и сега не знам,дали ми е сърдита.След като спорихме им казах,че не искам да повдигаме темата,и от тогава нищо. Какво да правя?
ебати филма
Просто е попитай дали не се е обидила нещо .. И СЕ ВЗЕМИ В РЪЦЕ МОМЧЕТО МИ,ДЕЙСТВАЙ !!!