.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Вие бихте ли дали втори шанс?

Занимавам се с едно момче от 2 седмици, но само си пишем, защото не съм в града. Обаче ми казаха, че се е забил с едно момиче на Нова година. Той само ми обясняваше как съм прекрасна, как само мен иска и подобни и сега ме моли за втори шанс. Вие бихте ли дали? Каза ми, че за в бъдеще няма да ми изневери и някакви такива, но честно казано не знам какво да правя. От една страна искам да му дам, но от друга...

Послушай интуицията си-ако искаш му дай втори шанс,но не влагай много надежда,ако искаш недей-по принцип избора си е твой.А иначе вярвай на действия,не на думи.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Мега фен Аватара на xoxi
    Вие нямате връзка, момчето не е направило нищо лошо. Не се вкарвай в разни филми.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Вие нямате връзка, момчето не е направило нищо лошо. Не се вкарвай в разни филми.
    Дам. Пишете си от две седмици, никаква не си му. Какви шансове, какви изневери?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Именно.
    Вика пишем си от 2 седмици и той ми изневерил на Нова година като се забивал с друга.Реално вие не сте никакви и той не ти е длъжен с нищо.Никакви изневери няма ако ще и да е преспал с нея и никакви втори шансове не трябват.Когато отношенията ви се задълбочат на ниво гаджета тогава вече може да задаваш подобен въпрос за тази ситуация
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъъъъ вие не ходите че да му държиш сметка, че чак и изневери да има... Като си извън града и само се зарибявате още.. ми нормално да се зарибява с още няколко.

Седи си на д-то и не слагай каруцата пред коня.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ъъъъ вие не ходите че да му държиш сметка, че чак и изневери да има... Като си извън града и само се зарибявате още.. ми нормално да се зарибява с още няколко.
    Грубо е, гадно е, нормално е да ти е криво, ама това е положението. Свиквай.

Ще те гризе, че се е забил с няква, ама ето ти стимул да му завъртиш главата.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз не разбрах к'во лошо е направил,та да му се дава втори шанс?!Това,че си пишете няк'ви по-лигави глупости не означава,че той не може да си излиза на срещи и да си прави нещо с други момичета.Все пак вие нямате връзка ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Казаха ти го по-горе. Лигава история

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Като станат сериозни нещата, тогава кризирай.

Много си във филма. Нищо кой знае какво не се е случило.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Искал е да ти влезе в гащите. Не си била на разположение => e влязъл в нечии други. Няма драма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си