- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оргазъм на момиче
G точката е в ухото е маняк свърши й в ушите мн кеф е
Е ти кво си мислиш че моя в началото издържаше ли? , глупости , ще се научиш как да се въздържаш например сменяте позата или нещо друго .. моя в началото издържаше по 10-20 минути сега по час
ОМГ! Ако наистина си на 19 както пише в профила ти, то тогава мога да ти кажа че си мега зле....... На толкова год да задаваш такива въпроси е смешно!!! Искам да ти кажа, че аз като свършвам клиторно цапам сичко наоколо..... Колкото до вагиналното аз си мисля че всяка жена може стига да и намериш G точката иначе съм чела че не всяка жена може
Колкото до вагиналното аз си мисля че всяка жена може стига да и намериш G точката иначе съм чела че не всяка жена може
Последно?
maDamn
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
http://www.teenproblem.net/forum/sho...88%D0%B8-quot-!!!
Погледни и ако ти се занимава, прочети! Няма да е зле да се направи важна, за да няма изказвания от рода на "търкам я" и т.н.
хаха 40-годишен девственик...готин филм
по темата пич сигурен съм , че си дървен...тряаа се отпуснеш и да правиш всичко с финес и увереност...отдели повече време на на момичето и играта...купи някъв лусион или бебешко олио за масажи или растопи свинска мас ако щеш "Д направи и един бавен масаж на мека светлина...целувай е като акцентираш около зърната и вътрешната част на бедрата , но наистина отдели време и не бързай,важно е да не бързаш...след като почнеш да и "търкаш" паржолата започни да и смучеш и леко да хапеш зърната й,шията , когато усетиш , че си е възбудил и те иска и го вкарай бавно , като за начало мисионерската не е лош избор така че да е гледаш в очите и да чуваш по-добре въздишанията ... трябва да го вкарваш с различна амплитуда в началото по-бавно, в края когато следва кулминацията ще забързваш,но никога не стой повече от 5 мин на 1 темпо или движение...трябва да се научиш да познаваш тялото й ... мани тея клиторни оргазми , след като е свършиш вагинално след време , ще започнеш и анално и squirt ще излиза нещо , като ти е мерак :Д и тогава ще е повече от задоволена
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Търкам брате, оня ден 2 часа търках докато свърши. Вече земам да навлизам в нещата, ще приложа по горните неща от постовете!
papugai към kaliope111
Не се заблуждавай, просто си станаЛ по-грозеН и не го възбуждаш.////////////////
за него беше
Ейй има напредък вчера използвах устата си, и 2те си ръце.. работата стана за 10 минути. Благодаря ви хора, остана много задоволена. Тепърва ще става по-добре !
Мерсим,че не уведомяваш!
Поздравления! Фанфари!
maDamn
С една от бившите ми приятелки правихме секс и когато си изкарах пениса имаше нещо бяло по него. На 100% бях сигурен, че не съм свършил в нея, така че няма как да е сперма и след това прочетах някъде, че това бялото било секрет от нея и означавало, че е свършила. Аз просто си мисля, че не си е мила котенцето. Вие на какво мнение сте?
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън