.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

лошо порязан

раната е на следното място : на кутрето от дясната страна до края на пръста (т.е. до нокътя) с предмет Х (ще го наречем така иначе ще звучи абсурдно...)
    раната - показва се малко месце от тук от там, но малко. раната е ~ 1 см по хоризонтала и 0.5см по вертикала и раната е нанесена вертикално на пръста което ще рече, че е станал неуспешен опит за филиране на пръст
    действие- промих раната с лавандулов спирт и сложих йодасепт след което го обвих в марля за да не се размазва
    проверих дали Х има ръжда, но така и не намерих
    ^^това се случи вчера
    днес махнах марлята и се постарах да измия раната доколкото мога след това повторих процедурата с йод., но този път гледах да притиска повече че да се слепне разделената плът
    не ходя на лекар защото- не искам нашите да разберат и без това си имат достатъчно проблеми и не искам да ги безпокоя, а ако отида при лекарката веднага ще се обади на нашите като види раната....
    та питам добре ли се справям с раната и трябва ли да направя още нещо
    10х предварително

Бягай в някоя аптека и си вземи тинктура от календула/невен и капвай по няколко капки , след което превържи и пак капни на превръзката .Месцето ще завехне , ще се оправи. Не ползвай йод - той изгаря .

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ползвай тетрацикли и си прави вани с чай от тетра
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Има един препарат подобен на йода,но по-добър-браунол,бягаи в аптеката да си го вземеш.......... Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си