.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 182
    Супер фен Аватара на Oldschool
    Варианти има много, стига да има желание - лятото през ваканцията примерно заминавах на бригада или бачках непрекъснато, за да събера пари, които да разпределя после през годината - е, да - не ходех по морета и почивки, нямах време да се забавлявам особено много (всъщност си се намираше и за това), ама пък нито ученето ми пострада, нито нещо друго. А през семестрите бачках какво ли не и си съчетавах нещата, малко повече тайм мениджмънт и така.

Сори, ама за мен това са си просто оправдания...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Пантерке, така е. Може би Чачо и Шадоу не са прекрасни примери, но има много други като Сиси. Това исках да кажа.

Когато стана на 18-20 години ще работя нещо. Знам го. Искам го. Може да не е нещо голямо, което да ми носи доходи с трицифрено число, но ще е нещо. Не, няма да се разсъбличам по клубове.

За мен Джоли се оправдава. И да, чувам се. И кака ми е редовна студентка пък се справя. Сиси и тя.

Както и да е. Джоли за мен е куха лейка. Махам се от тук. Няма смисъл да пиша повече.
    Добре, ще си говорим пак.
    Няма много други като Сиси, уверявам те. Или не бачкат, или им страда ученето. Сиси е едно от изключенията.
    Аз съм търсила работа и съм била наясно, че искам да бачкам повече от "нещо". А аз съм дори ученичка, тоест, не съм заета по цял ден. Е, няма, бе. На мен не ми върши 6-часова работа, щото трябва и да уча, и да спя все пак. Нещо за 3-4 часа на ден или само за уикенда няма. Промоутърството не носи никви пари. По-сериозна работа абсурд. Единственото готино нещо, за което чух, е сервитьорка в един ресторант, където колективът бил готин и плащали по 30 лв на вечер и можело да си ходиш на работа, когато имаш време. Ама това ми го каза момиче, което на е "ти" с шефа. За обикновена работничка няма да важи.
    Както и да е. Пак ще стане дума за това след няколко годинки.

Олдскуул, познавам хора, които са ходили по тия бригади и казват, че понякога се връщали дори на минус.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-03-2013 на 08:44

Зависи дали се лигавят там или бачкат сериозно на две места и т.н. Това си е до човека - аз винаги се връщах с два пълни куфара, не пазарувах дрехи от БГ, а останалото го разпределях за такса за унито, учебници, книги, джобни и т.н.

Според мен е въпрос на нагласа - доста познати имам, които са на принципа, че ще си учат и после ще бачкат - някои от тях се оказва, че са на 23 години с нулев стаж и пак не ги искат, защото нямат никакъв опит - не в сферата, а просто нямат изградени работни навици.

Бригадите. Другата тема. Ако се запиша от рано ми трябват около 3 бона за заминаването - включително всичко. Баща ми ме пита дали ще ходя това лято на бригада и казах , че бих се навила ако имам парите по заминаването. Той каза, че дъщерята на някакъв негов приятел заминала със 7-800 лв на бригада, да не съм лъжела, не било 3 бона. Той само самолетният билет е над 1000. Тя е заминала със 7-800 джобни.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мои приятели теглиха заеми, аз сам си финансирах пътуването, защото бях спестил от преди това с тази нагласа - на родителите ми им казах, че заминавам след като ми дадоха визата.

Заем със сигурност няма да тегля.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на mlf
    Мила просто го остави и продължи сама напред ... може би някои хора ти би казали да поговориш с него, да оправиш нещата, но просто в този случай няма начин ... Продължи сама напред, а колкото до разходите ... май се налага сама да ги поемеш и просто не чакай нищо от него, а може би в годините напред той ще се осъзнае (когато имаш деца, семейство, собствена работа, мъж), но тогава ти вземи правилно решение дали да му помагаш на старини, или просто да се направиш че ти е непознат, но в крайна сметка ти не си го карала да те създаде Поздравления за силния характер и успех в живота

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Бригадите. Другата тема. Ако се запиша от рано ми трябват около 3 бона за заминаването - включително всичко. Баща ми ме пита дали ще ходя това лято на бригада и казах , че бих се навила ако имам парите по заминаването. Той каза, че дъщерята на някакъв негов приятел заминала със 7-800 лв на бригада, да не съм лъжела, не било 3 бона. Той само самолетният билет е над 1000. Тя е заминала със 7-800 джобни.
    Остави го баща ти...
    В Англия бригадите излизат по-евтино май, ама пак не си е работа.

Голям фен Аватара на explosion_
    Щом двама души са решили да имат дете, значи логично с това трябва да знаят, какво всъщност е отговорност. Съжалявам, че баща ти е такъв човек. И аз съм на мнение да опиташ да говориш с него, не знам дали неговоте родители са постъпили така с него и дали чувства какво преживяваш. Обясни му, че момиче на твоята възраст си има нужди, и го попитай ако неговите родители са се държали така с него било ли му е приятно. Провокирай го по някакъв начин все пак ти го познаваш най-добре. Вярвам, че във всеки има нещо човешко.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Остави го баща ти...
    В Англия бригадите излизат по-евтино май, ама пак не си е работа.
    Те там не са ли селскостопански? ;д

explosion_ за неговите родители той винаги е бил малкия принц, затова е така в момента
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

всъщност аз вече си изградих мнението.. плюй цял живот по баща си и го обвинявай за всичко.

Голям фен Аватара на explosion_
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението

explosion_ за неговите родители той винаги е бил малкия принц, затова е така в момента
    Ами тогава кажи на майка му!

..

Почина.
    Но и тя накрая осъзнаваше какво чудовище е създала. Осъзна го когато майка ми го изгони от вкъщи и го прати да живее с родителите му, а той беше свикнал някой да се грижи за него, да му готви, чисти, пере .. да видиш колко бързо се научи да готви. Но продължава да изпива алкохол за целия китайски народ.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не, че нещо, ама е напълно възможно да си студент редовно и да си работиш. Нищо не страда, ако знаеш как да си разпределяш времето. Е, да, може да остава по-малко време да кафенца и дискотечки, но е въпрос на приоритети.
    В колектива, където сега работя, повече от половината сме студенти редовно обучение. И, не, не съм сервитьорка, работя си по специалността. Голяма част от колегите ми в университета също работят.
    Има и заплатени стажантски позиции, и работа с почасов график и т.н. Стига да има желание.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Как да ти обясня, че този семестър едва се наспивах Не става въпрос за кафенца и дискотечки изобщо. На дискотека съм отишла точно веднъж, на кафе също 1-2 пъти. Нямам време, което да разпределям на прост език казано.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Коментарът ми не беше насочен към теб конкретно, а към цялостната идея за "работещ студент редовно".

Но пък имам наблюдения върху университета и специалността, която изучаваш, и въобще не го вярвам това, че нямаш време от занятия и учене. Или нещо ти куца в разпределението на времето, или ти отнема необичайно дълго да се подготвяш.

Как да ти обясня, че програмата ми е такава? Ще продължаваме ли да спорим на тая тема? Нямам време и толкова. Имам два астрономически часа упражнение, два часа почивка, два часа упражнение, два-три часа почивка, три часа лекции. Ставането в 6 всяка сутрин ми влиза адски грубо и като се прибера вечерям и се трупясвам в леглото, лягала съм си и в 8.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Хах, добре дошла в света на възрастните...

Всяка сутрин ставам в 6, крос с кучето и в 7 и 30 излизам - в 8 съм на бачкане (всъщност съм от 9), но имам час да пия кафе, да обсъдим някои неща с колегите, да прегледаме пресата - тръгвам си вечерта (когато свърша) и пак разходка на куче, може да се наложи да пазарувам, готвя или нещо друго. Излязъл съм в 7 сутринта и съм се прибрал в 8 вечерта или по-късно... понякога вечер работя по странични проекти и си лягам към 1-2, понякога просто чета книга, гледам филм, играя някаква игра или пък излизам да се видя с приятели.

Това е моят режим и дори не ме изморява - е, понякога ме боли глава например, но пък не съм боледувал от години. хах

Еми хайде намери си ВТОРА работа, щото някои хора можели То може и да не спя по 24 часа на ден и да работя на 3 места, докато уча задочно. ;д Ама после ще съм развалина.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз не споря и не е нужно да ми обясняваш нищо. Прекалено наясно съм с положението във Винса. Оправдаваш се пред себе си по този начин, твоя воля.

ами написал съм, че вечер понякога работя по странични проекти
    Събота и неделя също, а и правя ремонт на единия ми апартамент, та това ми е календара, а и ми остава време за спорт и два пъти футбол по два часа с приятели (сряда вечер и събота сутрин)

ВИНСА???

LOL

я се стягай, бе

Стегната съм
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Не, че нещо, ама е напълно възможно да си студент редовно и да си работиш. Нищо не страда, ако знаеш как да си разпределяш времето. Е, да, може да остава по-малко време да кафенца и дискотечки, но е въпрос на приоритети.
    В колектива, където сега работя, повече от половината сме студенти редовно обучение. И, не, не съм сервитьорка, работя си по специалността. Голяма част от колегите ми в университета също работят.
    Има и заплатени стажантски позиции, и работа с почасов график и т.н. Стига да има желание.
    Ще ми разкажеш ли как?
    Сериозно, не се заяждам, интересно ми е. Кога си на лекции и кога - на работа? Учиш ли всеки ден след лекции?

Еми, търси си ги тия пари и това е. Колкото и зор, и нерви да ти струват ще си ги искаш. Ти хем казваш искам парите, хем казваш не мога да си ги поискам, защото не искам да се разправям. Е, как да стане? Или ще ги получаваш с повечко нерви, или няма да ги получаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си