- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми е лайнар.
Преди да си направите погрешния извод - ще ви разочаровам. Не, не съм тийнейджърка, която му е ядосана, защото не я пуска по купони, а другите момичета ги пускат. Не, не го казвам, защото съм му сърдита, че не харесва гаджето ми-наркоман и новата ми прическа. Казвам го, защото е лайнар. Защото ми се налага от дете да се справям сама с живота и може би заради това съм по-силен характер. Защото за него е по-добре да напусна университета и да работя като сервитьорка, вместо да ми дава пари. Пари ли споменах? Той изпушва повече, отколкото дава на мен. Отделно изпива още толкова. Да не започвам за колко проиграва на карти. Но аз винаги съм го защитавала, когато хората кажат, че баща ми е боклук, алкохолик и комарджия. Защото ми е баща.
Когато се разделиха с майка ми (което тя трябваше да направи МНОГО по-рано) той и остави всичките си заеми. Тя смогна да ги плати, да ремонтира къщата, да плаща вече 7 години моето образование в друг град и не евтините уроци в 7 и 12 клас. А какво правеше той през това време? Изпива, изпушва и проиграва на карти около 2000лв на месец. Всяка година по това време той лежи в болница, защото препива по празниците и си докарва мини-инфаркт. Всяка Божа година.![]()
Тези 200, които трябва да ми дава на месец (с които трябва да си плащам телефон, наем, сметки, храна, транспорт, дрехи и козметика) същите тези 200лв никога не ми ги е дал навреме. Или ще закъснее, или ще каже "еееее, поне тоя месец ме остави на мира!!" с един такъв глас, който трябва да ми внуши, че съм изключително нагло същество. Или "А, ама 50лв по-малко ли съм ти дал? Така ли?! Ааааа объркал съм се!" Използва ВСЕКИ един възможен повод да ме унижиСъщо лъже без повод, ей така за спорта. Разказвали са и ми как са го виждали да проиграва 5цифрени суми на блекджек.
Подарък за рожден ден, Коледа - за такива неща аз не съм чувала и не съм и се надявала. За тази Коледа дори не ми се обади. Казал на майка ми, че чакал аз да му се обадя. Явно трябваше да се обадя по гълъб, защото телефонът ми не е платен от 2 месеца, защото това е негова грижа (уж).
До такава степен не искам да го чувам и се изнервям, че само като си помисля за него, се разплаквам от нерви. Просто исках да споделя с някого...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more