.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 182
    Супер фен Аватара на Oldschool
    татко е лайнар, а темата е за това да го плюем него, моля моля...
    Девойката има претенции - няма да работи това, няма да работи онова и бла-бла. Значи не си истински гладна, щом имаш толкова претенции. Да не отварям тема и какво мисля за нивото на обучение във ВИНС-а, че ще почне истински скандал

Отново казвам , че не са ми проблем парите, а отношението. Не съм се оплаквала за пари, няма и да го правя!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    татко е лайнар, а темата е за това да го плюем него, моля моля...
    Девойката има претенции - няма да работи това, няма да работи онова и бла-бла. Значи не си истински гладна, щом имаш толкова претенции. Да не отварям тема и какво мисля за нивото на обучение във ВИНС-а, че ще почне истински скандал
    А къде е по-добро нивото на обучение? Навсякъде стига да учиш и да си сериозен - си вземаш изпитите. Точно заради това не искам да работя - не искам да преписвам на изпити, искам да науча всичко, искам да съм сериозна към образованието си.
    Никой не е казвал, че съм била истински гладна. Къде съм споменала? Идеята беше, че баща ми не прави нищо за мен, а майка ми прави всичко.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Точно заради това не искам да работя - не искам да преписвам на изпити

Да, нали. Защото тези, които работят и учат, после преписват на изпитите.

Божичко. Ужас, ужас, ужас. Настръхвам от такива хора като теб.

Ох. Не съм казала, че го правят. Искам да се отдам на 100% на образованието си. Така разбра ли ме или пак е прекалено неясно за теб? По-простичко не мога да го кажа.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Да, нали. Защото тези, които работят и учат, после преписват на изпитите.

Божичко. Ужас, ужас, ужас. Настръхвам от такива хора като теб.
    +1
    а и тези, които не работят също се случва да преписват ;d
    според мен тва няма нищо общо с работата ти.. в смис майка ми миналата година се записа да учи и въпреки всичко се справя доста добре, така че явно и на теб си те мързи малко /и мъъъъъничко обичаш да се оплакваш може би ?/
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    оокей, прочетох историйката, след като знаеш, че баща ти е такъв и онакъв(отношение няма как да намериш), какъв е проблема ?!

А като няма пари има работаааа... (simple as that)
    ^^
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Защо се залепихте само за пари да говорите и за това да си намеря работа? Идеята ми беше СЪВСЕМ различна, само пари ли прочетохте от всичко, само пари ли са ви в главата? ;]
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ами Джоли, ти самата оставяш това впечатление в постовете си, особено от тези на първата страница, където видяхме главно оплакване от факта, че баща ти не ти дава редовно тези 200 кинта, ами ти трябва да се молиш и т.н.

Пак ти казвам, знам горе-долу какво ти е на теб, само че аз работих лятото, за да не се налага да разчитам на 80 кинта, които я дойдат, я не; ако можех да работя и сега, щях да го направя.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Защо се залепихте само за пари да говорите и за това да си намеря работа? Идеята ми беше СЪВСЕМ различна, само пари ли прочетохте от всичко, само пари ли са ви в главата? ;]
    да, разбрахме, че отношението на баща ти към теб е отвратително, обаче защо се държиш като 5 годишна, на която не са угодили?
    след като виждаш, че този човек няма отношение към теб и му е през ..., просто престани да тъпчеш все на едно и също място и направи нещо по въпроса /като имам предвид, просто да го оставиш на мира и да се продължиш живота с майка ти/.
    хем ти няма да се тровиш, хем и него няма да го тровиш. и всички се захванахме за парите, защото ти през цялото време се обясняваше как той не ти дава парите.. еми виждала съм 2323467пъти по-лоши случаи от теб и те дори не се оплакваха, камо ли да мрънкат за пари /а да не говорим, че става на въпрос и за по-малки от теб/.
    http://ask.fm/iwwkaa

И аз работих лятото. Той през ваканциите изобщо не ми дава. Не ходя на училище/лекции => нямам нужда от пари. Невероятна логика.
    Не съм толкова за парите, ами за всяческото му опитване да ме унижи. Просто ме вбесява .. едни такива цигании прави. Той всичко свързва с пари и с тях се опитва да ме унижава. Примерно майка ми му казва, че ми трябват ботуши. Загледала съм примерно едни за 40лв, което за ботуши не е много - смисъл не съм си харесала най-скъпите възможни. Той ми дава 20 и казва, че повече не може => резултатът е, че аз нямам ботуши, но той е "отбил номера".
    Лятото беше ме завел на почивка уж .. вечерта аз съм легнала рано, защото бях изморена. Той не ме намерил , обаждал се на майка ми в 2 през нощта, крещял и, казал и, че съм заминала някъде с някакви момчета, ей такива простотии. Накрая дойде, започна да ме удря без дори да знам защо, аз се разплаках, изплаших се, а той легна да спи докато аз плачех цяла нощ на съседното легло. Най-спокойно си спеше докато дъщеря му плачеше цяла нощ и едва си поемаше въздух.
    Сега майка ми от време на време ми казва "Обади ли се на баща си" и само това изречение е способно да ми съсипе настроението за целия ден. Разстройвам се, разплаквам се от нерви, а само това ми липсва с тая сесия .. не мога да седна да уча изобщо.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ако не беше за пари - нямаше да тичкаш при него и да бъдеш унижавана. Съжалявам, ама ситуацията ми е крайно нелогична - май си готова на много неща, за да вземеш нещо от баща си, но не и да работиш и да си купиш сама ботушите. И да, всичко е за пари, ако съдим от постовете ти. Ако беше за нещо друго - нямаше да поддържаш контакт с този човек.

ПП. Изпитите във ВИНС-а... какво да ти кажа, прекалено много хора, които са го завършили с отлични оценки са ми направили впечатление, че нищо не са научили/разбрали. Последният път, когато си търсех човек за екипа се появи една девойка завършила ВИНС-а, ама горката... леле-мале.

Напълно съгласна съм за такива "девойки", но те навсякъде има такива, не само при нас. Аз съм си сериозен човек, независимо къде уча. В морско ли трябваше да запиша, или в ТУ да ставам електротехничка?

Не поддържам контакт с него. Не му плача за пари. Не му звъня. Опитвам се да се справя сама, получавам стипендия, с нея гледам да се оправя, ограничавам си "глезотиите". Майка ми обаче все като каже "Обади ли се на баща си?" и съм на ръба на нервна криза. Защо не ме оставя да забравя, че този човек изобщо някога е съществувал? По-добре да беше мъртъв.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

ми не му се обаждай, пълнолетна си и не си длъжна да поддържаш контакт с него въпреки волята ти.

ПП. И какво учиш толкова упорито във ВИНС-а?

МИО. Да, чували сме лафчетата за "безработните", спести си ги.
    Как да и обясня, че не искам ИЗОБЩО да го споменава?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ти познаваш майка сои - ти трябва да прецениш как да подходиш.

за МИО - дам, ще си ги спестя лафчетата, че е плачевно положението

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Как да и обясня, че не искам ИЗОБЩО да го споменава?
    С думи пробва ли?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Казвала съм неведнъж - плачевно е навсякъде и за всичко може да се изтъкнат милион положителни и отрицателни страни. Това е моят избор, както между другото и на Владимир Каролев. Не виждам да е безработен, нито да е секретарка. На всички ни е пределно ясно, че няма да останем с бакалавъра. Поне на тези, които знаем какво правим.

Пък за майка ми - колкото пъти и кажа да не го споменава и тя казва "Не, трябва да му се обадиш, трябва да си поискаш парите, баща ти е, не го оставяй на мира" а аз предпочитам да се откажа от парите, отколкото да си тровя здравето с него, но това не мога да и го обясня.

TheBeliever всеки Божи път когато го спомене. Но не ме чува.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен
    Стига бе, сериозно ли? Половината народ тук те поздравява за силния характер. А аз , сори, че го казвам, ама не виждам никакви проявления на такъв. Който е с кален от трудности характер, не се жалва по форуми, а действа по преодоляването им. Бил ти дал за отбиване на номера 20 лева за ботуши. Ами и така да е, задели ги настрана и прибави към тях при първа възможност още толкова и от стипендията и ето ги необходимите ти 40. Не е толкова трудно. Имам приятелка, чийто баща я е изоставил, когато е била на 3 и вече повече от 14 години не се е обаждал, не е пращал и стотинка. Едва го издириха, та да може поне да й се извади паспорт. Пък не я виждам да се оплаква, зачеркнала го е от живота си и оцелява. Учи съвестно, взима стипендия, лятото прибираше някакво детенце от детска градина, изчакваше с него родителите у дома до 19 часа и с минималното припечелено си помагаше. Никога не съм я чула да мрънка.
    По-малка съм от теб и не мога да коментирам възможно ли е паралелно да учиш редовно и да работиш. Но все пак вярвам, че при желание и правилно разпределение на времето отговорът е ДА.

И всичко това няма връзка с това дали баща ти е лайнар или не. Вероятно е , не споря, но си на възраст, в която можеш и сама да направиш нещо за себе си.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 01-04-2013 на 11:32

Именно за това говоря. Щеше да ми е по-добре изобщо да го нямаше, да го е нямало никога. Затова казах, че ми се иска да е мъртъв. И това, че споделям не значи, че мрънкам или че нищо не правя.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен
    Споделяш какво? Че ти се подиграл и ти дал 20 лева за отбиване на номера. Ами баща ми си е супер, до мен си е, нищо общо с лайнар няма, а също ми даде само 30 за ботуши, струващи иначе 50 лева. Аз ги исках точно тях, затова и от мен излезе предложението остатъкът от 20 лева да поема аз от стипендията си. И фактът, че е приел предложението ми и е минал "тънко" само с 30, не го прави въобще лайнар. Не съм единствено дете в семейството и съм си направила сметката, че има разходи и за друг.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 01-04-2013 на 11:47

Баща ти не изкарва 2 бона само за себе си и от тях да ти обяснява колко НАГЛО се държиш, че да искаш нещо?
    Не го познаваш, не можеш да ме разбереш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на teenems
    А ти не можеш ли да го осъдиш,че не ти плаща издръжката или не искаш да стигаш до такива крайности?
    Иначе това,което учиш можеш ли да преминеш на задочно и едновременно да учиш и да работиш?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Не съм стигнала още до такива крайности, а и ако го осъдя, ще стане бавно и ще е за по-малко.
    Моята специалност я няма задочно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tonssy
    Не съм стигнала още до такива крайности, а и ако го осъдя, ще стане бавно и ще е за по-малко.
    Казваш, че искаш да е мъртъв, а наричаш крайност това да заведеш дело срещу него ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си