- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми е лайнар.
Не съм твърдяла, че искам собственоръчно да го убия.Ако си умре тихо и кротко всичко се решава
![]()
![]()
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
подобен начин на мислене очаквам от 11 годишна, а не от 20...
Което му е детско? Или ей така да кажеш просто. Аз не разсъждавам инфантилно. Казах в началото далеч с тея коментари, защото не са верни.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Всичко, което си написала в темата... начина на изразяване, доводите, логическите връзки и прилаганите аргументи.
бтв от два дни имаш доста свободно време и пишеш във форума, не приличаш на човек, който се е претрепал от учене и ходене на лекции. Или ВИНС-а е във ваканция, като на учениците, защото в по-сериозните университети по това време се готвехме за влизане в сесия.![]()
Ами имам, даИмам време за всичко, щото нали не работя , защото ме мързи и т.н.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
опит за сарказъм, но май не беше сполучлив...
Естествено, баща ти е лайнар и ти искаш да умре, защото не ти дава пари за ботуши, а той взима цели 2000 лева заплата.![]()
Баща ми е лайнар, защото се държи с мен и майка ми като лайнар.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Вие за това говорите. Аз казах милион пъти спрете за пари, въпроса ми е за отношение, не за пари.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Дадох милион други примера.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е, чакай де, за какво отношение говорим? То е ясно от казаното от теб, че и да ти плаща и да не ти плаща, контактите ти с него се свеждат само до искането и получаването ( или недаването) на пари. Вероятно той така се е поставил и си го е заслужил да го наричаш лайнар, но няма как да разделиш двете неща (отношения помежду ви и мръсната дума пари), тъй като очевидно само това ви свърза. А щом парите са причината за това негово отношение, то или му търпиш простотията и си ги взимаш, без да те грее особено как се държи с теб или забравяш и него, и парите му и си намираш спасение сама.
И една питане. Пожелаваш си тихо и кротко да гушне букета. ОК, ами ако стане? Какво правиш? Няма да го има вече дразнителя с гадното отношение към теб и майка ти, ама и парите му няма да ги има. Ще си отдъхнеш ли наистина?Тогава ще се наложи, искаш или не, да се оправяш сама. И никой няма да те пита можеш ли или не да съчетаеш работа и учене. Ще трябва да можеш. А щом условно тогава ще можеш, принудена от липсата на лайнара, можеш го и сега.
Просто аз вече и не искам да имам друг контакт с него. Като бях по-малка бях на негова страна, защото е по-спокоен, по-забавен, докато майка ми е нервна, кара се , но винаги можеш да разчиташ на нея и е истински боец.
това, което каза " А щом парите са причината за това негово отношение или му търпиш простотията и си ги взимаш, без да те грее особено как се държи с теб или забравяш и него, и парите му и си намираш спасение сама." съгласна съм.Трябва да спре да ми действа толкова, да не ми пука.
Пък на въпроса ти, ако "гушне" букета, аз "гушвам" всичко, което още не е успял да изпие, изпуши и проиграе на карти. По-голямата част от парите му не са от заплата, а от неща, които аз бих наследила. Така че наистина би било едно успокоение когато .. вече го нямаУспокоение и за нервите, и за портмонето, колкото и кофти да звучи.
Лятото смятам пак да работя, но след лятната сесия. Като завърша пак ще работя, но не искам докато ходя на лекции.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Порасни малко. Щом толкова ти пука за отношението му и чак пускаш теми, не си безразлична. И като умре татенцето, ще си съдереш задничето от рев. Каквото и да пишеш по форумите.
Наистина, има къде-къде по-тежки случаи от теб. Ботуши не щял да и вземе. Моя близалка не ми е взимал досега. Затова толкова от съветите тук са относно намиране на работа. Не знам не ти ли е съвестно като цяло на 20г. да се налага за всеки парцал и обувка да молиш вашите. И не ти ли е тъпо отвътре.
Не искаш да се пише за пари, а за отношение. Е, какво отношение очакваш? Да го накараш да стане свестен ли? Като не е, не е. Звучиш ужасно разглезено. "Ама то трябва да стане, както аз искам!" Е, не може да става все така. Не си на 10г., че да вярваш, че всички хора са добри и в happy end за всички, където и лошите се оказват добри накрая. Стегни се, приеми факта, че на баща ти не му дреме много за теб и се радвай, че не е изнасилвач/побойник и че имаш майка, а не си сираче или зарязана и от двамата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ох. Сериозно ли? Хората здравословни проблеми имат, роднини им умират, и купища други гадни неща, а продължават да учат. А ти като почнеш да рониш сополи не можеш да учиш ли?!!! И се наричаш твърд характер?
Ебати. Смешна си. Дори Зайка ти го каза.
Покъртително е твоето отношение. Не ти отива на годините.
Сигурна съм, че е ужасно да имаш такъв баща, като твоя, като на Сиси, като на Сънсет. Но той няма да се оправи, няма да започне да се интересува от теб и да ти дава това, от което имаш нужда. По-лесно ще е да го приемеш и толкова. Спри да го търсиш, не се занимавай с него. Сама каза, не ти било до парите- еми добре, спираш да го търсиш, спираш да звъниш и все едно не съществува.
Това за работата няма да го коментирам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Знаете ли, допреди 1 година аз също си мислех лоши неща за баща ми. Защото започна да пие, да ни тормози, ипотекира ни къщата, ще ни я вземат скоро, и замина. Заради това му бях страшно ядосана, оставете парите, не ме интересуват, но в тази къща съм израстнала.. Както и да е, човека отиде в чужбина и се осъзна, започна да работи и тази зима бях при него, и това не е същия човек. Когато беше при нас беше депресиран, отчаян, пиян нон-стоп, злобен и потънал. Когато бях при него беше весел, грижовен и мил. Не мога да разбера на какво се дължи това, той е бил нараняван многократно от боклука, който му е баща, и може би това се е отразило на пропадането му преди 2 години.. Не знам, но знам, че ми е баща, и го обичам страшно много..
Той се интересува от нас, въпреки, че не звъни много често.. Но знам, че му е СТРАШНО трудно, работи на пълен работен ден, колкото може, защото понякога остава без работа. Но си имам и една страхотна майка, която е жертвала здравето си за нас.
Супер! Това е много хубаво! : )))))))
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Знам.Нямаш представа колко ми е гадно, че се чувствам така, но просто това чувствам наистина.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много грозна тема, безумно.
Може би ми се вижда нагла, защото искаш пари от него и ги искаш, сякаш ти е длъжен.
Е, моя баща е една идея по-кофти от твоя, с всичките му допълнения, но уважавам неговото право на избор.
Жал ми е за него, понякога се ядосвам, като се самонаранява, но като знам, че човек с нормално детство не става такъв - просто съм окей с него.
Ама, цял живот майка ми е изкарвала парите, които той е играл/пил , та са никога не съм очаквала нещо от него.
Не знам, даже би ме било срам да искам пари от него, честно.
Ако ще по закон да ми се полагат.
Даже ми е било неудобно, че родителите ми ме издържаха до 18г. , въпреки, че имах доходи и преди това.
Та, цялата ти драма ми се вижда пресилена, съжалявам.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не ти пожелавам да наблюдаваш как баща ти се опитва да се самозапали, дано поне на теб да ти достави кеф, на мен не ми е толкова весело.
Да, и моя ако умре, ще спре да се мъчи най-накрая, но се опитвам да го убеждавам да живее, защото животът на ръба на отчаянието, е като този на границата между живот/смърт, и е някакво супер психарско, като си говорим.
Омилостивява ме това, че иначе и насекомо не би наранил, и че е много интелигентен мъж, но за съжаление - психично болен.
Та, агресията ти е опит да се наложиш над него и да се докажеш, няма нищо общо с другите ти псевдо-сълзливи чаршафи.
Заради това така му се палиш, чувстваш се ядосана, че някога не е било твоето и се оправдаваш сега с някакви други факти.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...