.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 182 от общо 182
    Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Моето е най-тежко кво да ви кажа , тряа да пусна и аз тема да се оплачя

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Споко, Джоли моят баща е 1000 пъти по-зле от твоя.
    Няма такъв човек,просто...Не мога да опиша какво сме преживели със сестра ми и майка ми...Да не смееш да заспиш от страх да не е пак пиян и пак да те пребие. Да ходиш с поло през лятото,за да не видят съучениците ти синините,да си броиш стотинките за закуска,защото той пак си е изпил заплатата или просто е раздавал по кръчмите...А когато се напие да се опитваш да спасяваш майка си от мъж 2 метра,който я души.Няма такава гледка и такива спомени. Има още толкова ужаси,но няма смисъл да ви занимавам.
    Сестра ми завърши 12 клас и 15 дни след това той я изгони,защото нямало цял живот да я издържа.Беше приета да учи право,редовно в друг град и се отказа,защото нямаме пари за нея,а имаме пари за коли и тонове алкохол. Сега учи друго,задочно,работи и се издържа сама,и да справя се. Животът ни научи да се борим сами и все си мисля,че в цялата тая пумия има нещо хубаво,а то е, че сме много силни и разчитаме само на себе си.
    Та исках да кажа,че има много по-зле от теб,които изобщо не разчитат на 200 лв. от баща им и се справят.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

anonymous708973
    Guest
    Пифи, с баща си ли живееш още?!

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Радвай се, че поне пари до някаква степен ти праща, защото моя и това не праща (100 лв за година и то покрай училището) ! Затва на 14 почнах всякъв бизнес да пробвам без дрога като се почне от обувки от Китай, малко по-късно всякакви дрехи та чак до бухалки, палки, ножове (не кухненски) и всяква военна техника мани, тъпа работа и ГОРЕ ГЛАВАТА
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Това с невъзможността за работа по време на студентството не ни го пробутвай, защото е абсурдно. Надали специалността ти е някаква уникално тежка и натоварена, особено имайки предвид университета, в който учиш. Аз съм в Софийския, уча в специалността, която според преподавателите е най-добрата в историческия факултет и бачкам на две места, едното е в един от най-големите спортни сайтове в България, другото е доброволно в планината. Така че стига да искаш-време има, начин също.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от Kyisi Виж мнението
    Абе стига глупости!! Биологичен баща й е, трябва да и дава дори повече пари, щом я е направил ще се грижи за нея ако ще на 50 да е. Това си е чист тормоз..да му звъни и да му се моли, а той да прави циркове. Не осъзнава колко умна и красива дъщеря има. Поне за едно се радвай, че с държанието си те е направил силна.
    Напълно те подкрепям моя баща също ми дава всеки месец пари които са едни 60 лева които не ми стигат само за даскало всеки ден .... а отделно аз си купувам дрехи , учебници , и разни неща които ми трябват ..

Проблема не е в теб, разбира се, а в баща ти. Няма какво да се чудиш на това как приятелката ти има супер силна врЪзка с баща си. Просто нейния е свестен и точка. До колкото разбрах, живееш с майка си. Просто спри контактите си с него и толкова. Майната му! Остави го на самия него и на милостта на собствената му сЪдба. Ако живееш с него (което не пожелавам на никого!!!), като станеш на 18 се разкарай! ВЪв всики случаи, просто забрави, че имаш баща. Свикавай да се оправяш сама. Явно няма да ти е леко в живота, но трудностите само ще те калят и ще те направят нещо повече от лЪскавите, порцеланови куклички с готини семейства около теб, които след няколко месеца ще се давят в живота панически, не знаейки как да си платят тока...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си