Ходих с едно момиче 2 години,накрая се разделихме,заради мен,защото бях много изнервен,се моито исках да е,избягвах романтичните неща и такива работи и тя и писна и се разделихме,след което тя почна да излиза с едно друго момче.Аз се молих молих но тя не искаше.Накрая я оставих.След 3-4 месеца тя се разделила с него и почна да ме тарси,почнахме взаимно да се тарсим.Когато сме заедно,излизаме заедно,се даржим за ръце,гушкаме се,цункаме се по бузката,добре са нещата.НО,онзи ден след всичко това,реших да я попитам иска ли да се саберем пак,когато и го казах вдигаше рамене и ми казваше незнам незнам,попитах я това не ли означава и тя не ми каза не,а каза незнам!Попитах я има ли друг,тя каза,че от работата и има едно друго момче каде я сваля,но тя го виждала само веднъж и нищо не прави,даже са на НГ била на вилата му,там с компания,но този я сваля,каза ми занапред незнам какво щяло да стане,че вече е сама от доста време и може скоро ако излезне някои да си хване гадже!Писа ми,че винаги ше е до мен и ше ме подкрепя,но не могла да е с мене ...... Адски много съм объркан и незнам какво да правя.На 23 години съм,кажете как да постапя с нея?Кои е наи-добрия вариант?Аз искам да съм с нея!Отделно казва,че за момента не иска гадже,сама и било добре засега.Тя вече е в нова среда,колеги,колежки ... излизат си заедно ииии просто незнам какво да правя !?!?!?!?! :X