.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на Oldschool
    учуден съм, че друг не се е сетил

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    стани кодерка, купи си Алфа!
    Ъм..

какво?

не питай по-добре, че ако обясним и форума ще се счупи

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Няма да вдене и думичка. Жаба, пърхапс?

това са други легенди от интернет пространството

Мисля да пиша една втора магистратура и се чудя какво да уча, хах...

Dirty , two words- Samantha Jones.
    Иначе майтапа настрана, в България няма много почва това нещо. Иначе е хубаво, съгласна съм. Хубаво е ако го правят както го гледаш по филмите. В България първо няма достатъчно големи звезди, второ всички смятат, че ПиАр е нещо, за което не е необходимо да се дават пари и че те сами могат да си го правят. Трето, което мен лично най-много ме отвращава : ще пишеш новини коя чалга певица кой дядо е наебала ;д
    Аз бях много силна за журналистика, но като осъзнах докато стигна до телевизия (примерно) колко лайна трябва да изям и колко гъзове да излижа ..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Честно казано тази специалност ми е много странна. Ако в журналистиката било пълно с връзкари и прости п'утки, какво да кажем за това?!
    Не знам де...нито съм учил това, нито съм се занимавал особено с това, нито пък съм общувал толкова с хора, които учат/занимават се с това.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Можеш да бъдеш ПР и без диплома, но ще учиш нещата в движение. Ако имаш готови контакти, ще бъде още по-добре. Това е най-желаната специалност в журналистическия факултет на СУ. Повечето ми колеги това искаха, а аз твърдо си бях харесала журналистиката.
    За Нов Български мога да кажа, че лесно се влиза. Там влязох право от първо класиране. Тестовете са като американския вариант на САТ (или подобно название беше). В справочника имаш примерни варианти, както и три от нета можеш да си изтеглиш. Има помощник в сайта им какво трябва да знаеш по конкретния предмет, но наблягай на предметите за твоята специалност. Не са кой знае колко трудни. Два раздела ти дават двоен брой точки при правилно решение на десетте въпроса. Спокойно можеш а си работиш и да си взимаш изпитите без проблем. Имат много хубави програми за учене в чужбина, но не ми допада това, че после никъде няма да ми признаят дипломата.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 01-08-2013 на 15:09
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си