- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изкуствени нокти
Здравейте!
Много ,много си гриза ноктите чак до кръв , и искам да си сложа изкуствени.Има такива по 2 лв които са .По тях има лепило и в кутийката ,но чух че много бързо падали.Въпроса ми е какво лепило да си купя и да стоят поне 3 часа .С тези Поксипол или Капчица мисля ,че са за битови нужди и ако пробвам с тях накрая ше стане така ,че да не мога да отлепя изкуствените нокти.Имало някакво лепило бързосъхнещо за 1 лв в супермаркети ,но не знам.Какво бихте ме посъветвали? Как да ги залепя и да е трайно?
Благодаря Ви предварително!
Недей да си слагаш такива нокти. Стоят ужасно, пък тази капчица ще ти досъсипе ноктите. Вариантът е ноктопластика, но не знам коя маникюристка ще се навие да я направи на изгризани нокти. По-добре събери воля и се опита да се откажеш от вредния навик да си гризеш ноктите.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз когато си слагам от обикновените изкуствени нокти си ги лепя със секундни лепила,но не с Капчица,а тези малко по - менталивите.Падат си сами на другия ден,понякога издържат и по няколко дена.Но ноктите ти после са в лепило и се съсипват.
Спри да ги гризеш и започни да си мажеш ноктите с йод,за да пораснат бързо и да са здрави(1 месец,ще си все 1 си бъркала в лайна,с извинение,но помага).
И какво? Цял живот ще стоиш с изкуствени нокти?
Слушай акъл от човек, дето си гриза ноктите в продължение на 7-8 години.
Няма да ти помогне нито разните му парченца тиксо, нито лютивият лак против гризане, нито лютива чушка, нито нищо. Воля трябва. Изпиляваш си ноктите до дъно и ги лакираш, мажеш си ръцете с крем, избутваш си кожичките. Когато посегнеш да гризеш, погледни си ръцете, виж колко хубаво изглеждат и си помисли дали искаш да ги съсипеш. Това ще помогне в поне половината случаи.
Ако ги изгризеш, сядаш, пак пилиш и лакираш. Мажи ги с маслото на Икаров, за да заздравяват.
Спрях да си ям ноктите постоянно преди поне 3 години. Още не мога да пусна еднакво дълги нокти на всички пръсти, защото съм унищожила всякаква издръжливост с това гризане. Но пък съм късметлийка, защото нокътната ми плочка не е деформирана. Помисли си дали искаш да си така.
Днес съм на купон,затова ми трябват.Без това изглеждат ужасно ,няма накъде повече.Трябват ми за тази вечер ,а не по принцип да ги нося.Гриза ги от 18 години ,така и не съм спряла досега.Въпросът ми е точно и конкретно за лепилото и нищо повече!
Купи си някакви по-скъпи и добре изглеждащи изкуствени нокти, че има някой толкова грозни...
И спри да ги гризеш.. изглежда отвратително...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5