Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
Мъжете водолеи са женкари. Не всички, има свестни,но са рядкост. Те са много труден характер и са трудни за разбиране.Най-важното нещо за тях е да им е интересно и да им се ходи по гъза.Ако изгубят интерес,просто няма как да се върнат насила.Като цяло са големи фантазьори и най-голямата грешка(която правят И ДВАТА пола) е ,че не се влюбват (харесват) човека ,който стои срещу тях,а образа,който сами си създават.Като приятели и в компания са супер пичове, точни хора са,но стане ли дума за любов... просто не си съсипвай нервите,освен ако въпросният мъж водолей не е от изключенията.
Казвам го от личен опит,защото съм водолей(женски пол ) и съм запозната с характеристиката като цяло.Била съм с мъж водолей и това е единствения човек през целия ми живот,който успяваше да ме изкара извън равновесие за няколко секунди.Просто не мога да ти опиша какво ми е било докато съм с него ;д Имала съм и други случки с водолеи.... но всичко е приключвало супер кофти в любовен план.Като цяло водолеите търсят неща,които не съществуват,сами си градят образи,малко са като Дон Кихот ,нооо...понякога това им е чарът .
много вярно