Преди около 3 месеца започнах да дружа с едно момче-Ц., което бе харесвано от най- добрата ми приятелка- М., но тя се беше отказала и все викаше, че вече не го харесва ... и той- започна да ме забива и на мен ми хареса и с времето почнахме да си викаме бебчо, мило и да се прегръщаме и в клас нон стоп бяхме заедно и с нея си говорех, но тя не казваше нищо ... просто не показваше реакция и не изразяваше мнение и аз реших, че след като вече не го харесва аз мога да бъда с него ... и така и стана, но те още ходят заедно на английски и той мразеше това време и бързаше като се прибере да ми пише ..., но един ден той ми писа чак в 9.30 вечерта, а от АЕ се прибира към 7.30 вечерта и ми пише и вика - М. ми е гадже и аз вече не на себе си питам- защо, ами заради един бас и до вечерта .. скъсаха ... 5 часа връзка,а ?! ... но той ми беше много сърдит и аз на него, но на другия ден той ми се извини и пак си беше същото ... но с времето всичко отслабна и той почна да и обръща внимание на нея и забрави за мен, а с нея и на още 10 идиотки (Фен групата на Ц. им викам) и просто забрави за мен, а аз съм много ревнива и за това време много се карахме и той на няколко пъти се пробва да ме лъже и дори и доверието му изгубих ... бях му бясна и не му говорех, а моите приятелки само го обиждаха, но аз не вземах позиция ... просто бях казала: Майната му, той ме изигра, но ще изиграе и тях, ноо УВИ преди 10 дни ми се извини и МОЛЯ ТИ СЕ почна да се прегръща и целува, но същото време прегръща и онези от фен групата ... (без да ги целува) и така той си мисли, че и аз съм сред тях, но греши ... а много преди време имахме една уговорка да остави мен и да иде да ги изиграе, да им се погаври ... но аз не знам дали е в сила, а тя беше до края на м. януари 2013 и скоро една от всичките включително и мен ще бъде печелившата, въпроса е коя
1. аз, ако уговорката е в сила
2. някоя от фен групата, ако просто ме е изиграл много злее

а да кажа ... той е много готин човек, въпреки че се прави на такъв какъвто не е, но аз го харесвам такъв какъвто е и въпреки всичко не мога да му се сърдя ........

то ... може би нямам нужда от съвет, а просто споделям, но ако имате мнение за всичкото това пишете, а ако нещо не разбирате питайте