- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Викам да се женя..
От 2 години и половина съм с едно момиче (всъщност си е жена) , която обичам ужасно много! Всичко върви добре, имаме разправии като при всяка нормална двойка от няколко месеца живеем заедно. На 2 февруари има рожден ден и мисля да и предложа брак, единствения ми проблем е че не знам как..иска ми се да е нещо запомнящо се.. сещате се всяка жена иска предложението и за брак да е уникално и аз мисля да го направя за жената която обичам.. Мислил съм за много варианти, но ми се струват изтъркани, така че в крайна сметка съм решиш да вкарам няколко начина в 1
да има развитие.. та, някои идеи?
![]()
мииии, то не е важно как ти искаш, а познавайки жена си, да направиш предложението, което тя мечтае да получи.
Честно да ти кажа нямам кога да взимам отпуска да я водя в Париж..![]()
От къде си?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
От Пловдив съм. И не знам кво значение има на колко сме.. но щом е важно аз съм на 21 тя е на 26.
Ех как си мислех,че си от Плд. :д Аз ти предлагам да я заведеш някъде,където имате спомени двамата или той центъра е много красив и осветен през нощта,намери някоя пейка,обясни й,какво значи за теб и предложението ще дойде от само себе си
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тука сме тийнове, не знам колко можем да ти помогнем с идеи за предложение за брак. Питай в бгмама.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Напиши го на торта; сложи кутикйата с пръстена в някой голям, опакован като подарък кашон(примерно от ТВ)...ддз.
Може и класиката - супер изискан ресторант и между ордьовъра и основното го поднасяш, докато пийвате по чаша вино и имате непринуден разговор![]()
Ха и аз мисля да се омъжа. Давай смело. Щом си решил. Кой е казал, че 2013 е лоша за женитба. пфу
Миии , заведи я някъде за уикенда примерно - някое планинско селце/курорт.
Или пък я изненадай с вечеря, направи нещо,което умееш добре, или поръчай някакъв сладкиш и сложи пръстена там някъде (ох не знам).
Или просто излезте на разходка - и на залез слънце просто падни на колене и и предложи.
Или една елементарна ситуация : Сутринта преди я да стане правиш кафе,сокче ,някаква закуска пишеш на едно листче "Ще се омъжиш ли за мен? " и пръстена някъде там,или каквото си решил, ако/да и купиш.
Имам много идеи , ама от теб зависи реализацията.
Не е важно как точно, важен е жеста, с който и засвидетелстваш любовта си.
Успех.
maDamn
Ти луд ли си да си проваляш живота на 21 бе братче. А ако толкова държиш на това, заведи я на Тепето и кажи да избира между пръстена и урок по летене.
Съветвам те много добре да си помислиш преди да го направиш това . Мое лично мнение , но смятам че е доста неразумно на 21 години да го правиш това .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Тя е на 26, няма да го чака 4-5 години.
А това дали е малък, ще си го прецени той. Ако се чувства готов да се ожени, да издържа жена и семейство, тогава да действа.
Колкото до предложението - наистина е добре да знаеш за какво мечтае тя и да го пресъздадеш доколкото е възможно. Щом не може да отидете в Париж, намери френски ресторант.
Романтичка ли е? Обича ли ягоди, шампанско и хайвер (както пееше Камен Воденичаров).
Идеи има много, въпросът е на нея какво би ѝ допаднало.
Проучи вкуса ѝ за бижута, ако си решил да купуваш пръстен. Все пак, тя ще носи този пръстен много време, хубаво е да си го харесва.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
както си вървите и го предложи
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
О, колко сладко. Както казаха - разбери какво и харесва, за какво мечтае и ако не успееш да го направиш точно както го иска, поне опитай да пресъздадеш обстановката донякъде. Съвсем точна идея нямам в главата си, но примерно шише скъпо шампанско във френски ресторант и пръстена в чашата или пък коленца, тва-онова... Ти си я познаваш. Желая ви успешен и щастлив брак, пълен с любов и разбирателство, а ако решите да не се жените все още - пак любов и много невероятни моменти заедно.
Мерси много на всички. А колкото до тва че съм млад, сам за себе си съм преценил, че съм готов за отговорността.. Иначе си мислех да направя нещо като големи плакати. И гледах видео в ютуб на което пича и връзва конец на пръста и пуска пръстена. Нещо такова мисля да е.. Утре отивам да разглеждам пръстени със сестра и..
Плакати?
Внимавай, ако тя не обича да е център на внимание, може да я засрамиш. А едва ли иска да си спомня годежа си със срама който е брала пред куп непознати.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last