.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на explosion_

Wink Викам да се женя..

От 2 години и половина съм с едно момиче (всъщност си е жена) , която обичам ужасно много! Всичко върви добре, имаме разправии като при всяка нормална двойка от няколко месеца живеем заедно. На 2 февруари има рожден ден и мисля да и предложа брак, единствения ми проблем е че не знам как.. иска ми се да е нещо запомнящо се.. сещате се всяка жена иска предложението и за брак да е уникално и аз мисля да го направя за жената която обичам.. Мислил съм за много варианти, но ми се струват изтъркани, така че в крайна сметка съм решиш да вкарам няколко начина в 1 да има развитие.. та, някои идеи?

Супер фен Аватара на Oldschool
    мииии, то не е важно как ти искаш, а познавайки жена си, да направиш предложението, което тя мечтае да получи.

Честно да ти кажа нямам кога да взимам отпуска да я водя в Париж..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    От къде си?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    и на колко сте?

От Пловдив съм. И не знам кво значение има на колко сме.. но щом е важно аз съм на 21 тя е на 26.

аз изчаках да направим 4 години преди да предложа

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    И не знам кво значение има на колко сме.. но щом е важно аз съм на 21 тя е на 26.
    спокойно дее просто ми беше любопитно
    колкото по темата, вече както казаха зависи от жената

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Ех как си мислех,че си от Плд. :д Аз ти предлагам да я заведеш някъде,където имате спомени двамата или той центъра е много красив и осветен през нощта,намери някоя пейка,обясни й,какво значи за теб и предложението ще дойде от само себе си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Тука сме тийнове, не знам колко можем да ти помогнем с идеи за предложение за брак. Питай в бгмама.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Напиши го на торта; сложи кутикйата с пръстена в някой голям, опакован като подарък кашон(примерно от ТВ)...ддз.

Може и класиката - супер изискан ресторант и между ордьовъра и основното го поднасяш, докато пийвате по чаша вино и имате непринуден разговор

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ха и аз мисля да се омъжа. Давай смело. Щом си решил. Кой е казал, че 2013 е лоша за женитба. пфу

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Миии , заведи я някъде за уикенда примерно - някое планинско селце/курорт.
    Или пък я изненадай с вечеря, направи нещо,което умееш добре, или поръчай някакъв сладкиш и сложи пръстена там някъде (ох не знам).
    Или просто излезте на разходка - и на залез слънце просто падни на колене и и предложи.
    Или една елементарна ситуация : Сутринта преди я да стане правиш кафе,сокче ,някаква закуска пишеш на едно листче "Ще се омъжиш ли за мен? " и пръстена някъде там,или каквото си решил, ако/да и купиш.
    Имам много идеи , ама от теб зависи реализацията.
    Не е важно как точно, важен е жеста, с който и засвидетелстваш любовта си.
    Успех.
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Ха и аз мисля да се омъжа. Давай смело. Щом си решил. Кой е казал, че 2013 е лоша за женитба. пфу
    и аз се надявам
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ти луд ли си да си проваляш живота на 21 бе братче. А ако толкова държиш на това, заведи я на Тепето и кажи да избира между пръстена и урок по летене.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Съветвам те много добре да си помислиш преди да го направиш това . Мое лично мнение , но смятам че е доста неразумно на 21 години да го правиш това .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Аз викам да не бързаш а поживейте малко заедно и след 4-5 години прави тая крачка.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GD Виж мнението
    Аз викам да не бързаш а поживейте малко заедно и след 4-5 години прави тая крачка.
    Тя е на 26, няма да го чака 4-5 години.
    А това дали е малък, ще си го прецени той. Ако се чувства готов да се ожени, да издържа жена и семейство, тогава да действа.
    Колкото до предложението - наистина е добре да знаеш за какво мечтае тя и да го пресъздадеш доколкото е възможно. Щом не може да отидете в Париж, намери френски ресторант.
    Романтичка ли е? Обича ли ягоди, шампанско и хайвер (както пееше Камен Воденичаров ).
    Идеи има много, въпросът е на нея какво би ѝ допаднало.
    Проучи вкуса ѝ за бижута, ако си решил да купуваш пръстен. Все пак, тя ще носи този пръстен много време, хубаво е да си го харесва.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    както си вървите и го предложи
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на tori
    О, колко сладко. Както казаха - разбери какво и харесва, за какво мечтае и ако не успееш да го направиш точно както го иска, поне опитай да пресъздадеш обстановката донякъде. Съвсем точна идея нямам в главата си, но примерно шише скъпо шампанско във френски ресторант и пръстена в чашата или пък коленца, тва-онова... Ти си я познаваш. Желая ви успешен и щастлив брак, пълен с любов и разбирателство, а ако решите да не се жените все още - пак любов и много невероятни моменти заедно.

Мерси много на всички. А колкото до тва че съм млад, сам за себе си съм преценил, че съм готов за отговорността.. Иначе си мислех да направя нещо като големи плакати. И гледах видео в ютуб на което пича и връзва конец на пръста и пуска пръстена. Нещо такова мисля да е.. Утре отивам да разглеждам пръстени със сестра и..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Плакати?
    Внимавай, ако тя не обича да е център на внимание, може да я засрамиш. А едва ли иска да си спомня годежа си със срама който е брала пред куп непознати.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Плакати?
    Внимавай, ако тя не обича да е център на внимание, може да я засрамиш. А едва ли иска да си спомня годежа си със срама който е брала пред куп непознати.
    Съгласна! Недей пред много (или изобщо някакви) хора,че може нещо да се притесни. По-добре нещо в интимна обстановка...все пак си е ваш специален момент.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си