.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Съгласна! Недей пред много (или изобщо някакви) хора,че може нещо да се притесни. По-добре нещо в интимна обстановка...все пак си е ваш специален момент.
    Зависи си от момичето. Може пък да иска да си изживее "звездния миг" пред много хора и да се почувства extra специална
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Зависи си от момичето. Може пък да иска да си изживее "звездния миг" пред много хора и да се почувства extra специална
    И това е вярно, макар,че е малко тъпичко според мен. Абе човекът си я познава, ще си прецени

Голям фен Аватара на explosion_
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Плакати?
    Внимавай, ако тя не обича да е център на внимание, може да я засрамиш. А едва ли иска да си спомня годежа си със срама който е брала пред куп непознати.
    Не няма как да се притесни.

Имам и друга идея, но мисля да не излезе ато подигравка да взема да залепя голям плакат на айфеловата кула вкъщи с много свещи, листа от рози малко като по филмите.. Винаги е искала да и предложа под айфеловата кула.

http://vbox7.com/play:a1d8ece8f1
    Последно редактирано от explosion_ : 01-03-2013 на 17:30

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Има малка Айфелова кула на Златните.

Имаш ли финансова възможност? Може да сложиш пръстена в плик, придружен от самолетен билет до Париж. Така ти ще си избереш дати, на които да можеш да си вземеш отпуск, а тя ще си получи романтиката на френска почва.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на tori
    А, тоя клип е опасен, не го прави. :д Иначе това със Айфеловата кула не мисля, че ще излезе като подигравка, според мен даже е страхотна идея.

Голям фен Аватара на explosion_
    Мога да се похваля, че напоследък съм доста добре с финансите. Само че работата ми е гадна и не позволява да бягам.. Ако ще мога то ще е за 5-6 дена, чак март месец, а ми се искаше да е за повече, иначе идеята на TheBeliever изобщо не е лоша, мерси..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си