.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Зделка

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Е ти изби рибата. На 16 да учи за матура....

Иначе правописа няма да го коментирам.
    Ами да, то за матура не се учи само 11. и 12. клас.
    А ако пише Зделка, то дори е закъснял с подготовката.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ами да, то за матура не се учи само 11. и 12. клас.
    А ако пише Зделка, то дори е закъснял с подготовката.
    Да, за матура се учи за 1 месец.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Много е!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Стига си се правил на интересен.
    Ако пише Зделка, ще се подготви (поне в смисъла, в който аз разбирам подготовка) за матура за месец през крив макарон.
    Омръзна ми някви полуграмотни да ми обясняват как матурата била елементарна. Разбирам да си пълен отличник и/ли с впечатляваща езикова култура и солидни знания по литература, ама тцъ.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако пише Зделка, ще се подготви (поне в смисъла, в който аз разбирам подготовка) за матура за месец през крив макарон.
    Омръзна ми някви полуграмотни да ми обясняват как матурата била елементарна. Разбирам да си пълен отличник и/ли с впечатляваща езикова култура и солидни знания по литература, ама тцъ.
    От моя клас имаше хора, които буквално не знаеха как се пише "не знам" или пък кога е "който, които" и подобни... Пак взеха матурата по БЕЛ с 4,50+. Никой не може да ме убеди, че не е елементарна. Тя просто е направена така, че да я вземат абсолютно всички.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на draid
    Ето тука си в голяма грешка. Завърших средното си образование с 5.50 , а от техническия излязох инженер с диплома 5.74. Като цяло за мен никога оценките не са били критерии за каквото и да било. И след като съм се явявал на достатъчно изпити и съм ги вземал, а и най-важното съм ги разбирал, след като съм успял да си направя дипломната работа в срок и да я защитя пред 12 човека комисия, няма нужда ти сега да седиш и да ми обясняваш колко трудна видиш ли била матурата. Матурата е смешно нещо и е ЕЛЕМЕНТАРНА.

И знаеш ли какво е смешното, аз нямам добри познания по литература и български, а и никога не съм се стремял да имам. За сметка на това имам завидни такива по Електротехника, Физика, Механика, История и доста други области които интересуват мен и са ми полезни. Ти си 12 клас и се опитваш да ми говориш за знания ?
    Последно редактирано от draid : 01-06-2013 на 11:45

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ето тука си в голяма грешка. Завърших средното си образование с 5.50 , а от техническия излязох инженер с диплома 5.74. Като цяло за мен никога оценките не са били критерии за каквото и да било. И след като съм се явявал на достатъчно изпити и съм ги вземал, а и най-важното съм ги разбирал, след като съм успял да си направя дипломната работа в срок и да я защитя пред 12 човека комисия, няма нужда ти сега да седиш и да ми обясняваш колко трудна видиш ли била матурата. Матурата е смешно нещо и е ЕЛЕМЕНТАРНА.

И знаеш ли какво е смешното, аз нямам добри познания по литература и български, а и никога не съм се стремял да имам. За сметка на това имам завидни такива по Електротехника, Физика, Механика, История и доста други области които интересуват мен и са ми полезни. Ти си 12 клас и се опитваш да ми говориш за знания ?
    Ее, по-кротко де. Всички ни е било страх в 12 клас, това са ни били първите по-сериозни изпити. Факт е, че в университета и най-елементарния практически изпит, явяващ се едва 10% от оценката е към 20 пъти по-тежък от кандидатстудентските, но това тя още не го знае просто. Като стане студентка ще види. Спомням си, че цялата треперех на матурата по Биология и после сигурно 2 седмици не можех да повярвам колко елементарна се е оказала. Тогава ми се струваха много трудни тези изпити (преди да ги видя и преди да изживея първата сесия, и да се запозная с Изпит).
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си