.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Зделка

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Че са лесни, лесни са. Че съм ги правила още в 7-ми клас - правила съм ги. Че езиковата част е подигравка - подигравка е. Че ми писна хора в 12-ти клас да не знаят кво е "антоними" - писна ми.
    Не знам за вас, ама аз доста уча по литература, за да наваксам пропуски от 11. клас, а и даскалката ми в 12. ни гърчи доста. Не знам колко десетки разработки съм изчела и продължавам.
    Аз не говоря за взимане, говоря за оценка над 5.70, да речем.

Пантерата
    Изкарах 5.63 на матурата по БЕЛ без никаква специална подготовка. Нито съм чела разработки, нито съм правила тестове, нищо. Каквото съм научила в часовете, това. Имахме един ЗИП по БЕЛ в 12-ти клас, за да се запознаем с произведенията, за които не ни оставаше време в редовните часове. Главно четяхме Далчев и Багряна, на фона на акустична китара, и си говорехме за нещата от живота.
    Безпредметно е да се шашкате толкова за тези матури. Ще се повторя - като ти минат матурите ще си на нашето мнение.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Безпредметно е да се шашкате толкова за тези матури. Ще се повторя - като ти минат матурите ще си на нашето мнение.
    Факт.

Мен въобще не ме бъркаше нито дипломата, нито оценката, та не просто не си давах зор, ами буквално не прочетох и 1 страница за матура цяла година. Изкарах 5,80 и кусур, при все, че наистина не бях седнала да уча нито веднъж, а на училище почти не ходех, защото нямаше никакъв смисъл.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Абсолютно.
    Нямам 5.70. Но за биолог, който не е изчел всички произведения, 5.60 си е добра оценка. Ти, ако си чела по нещо и си учила, ще имаш 6 без никакъв проблем.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си