- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как издържате променливото настроение на половинката си по време на месечния й цикъл?
Идеята на темата е да обменим малко полезна информация или както искайте го наричайте, защото вече съм на ръба от нервна криза, заради спонтанните изблици на приятелката ми.x] x] x]
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Това ще е любопитна тема. Аз самаta едва се трая в него време от месеца.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
То си е до човека май.
И аз не съм от най-миличките + че ям като прасе преди цикъл, ама изобщо не съм трудна за изтрайване.
(Нали??)
Сигурен ли си, че е от цикъла или приятелката ти използва това като причина да избухва?
Сигурен съм, че е от цикъла - през останалото време от месеца е напълно различен характер. Просто не сме спрели да се караме двамата за най-тъпото от няколко дена насам.
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Повече секс.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Mda...през 5 минути ми се реве за нищо, хубаво ,че всичките пъти, през които съм така,той е надалече и не ми търпи простотиите. Пък щото е далече аз си намирам повод да си рева на воляМЪного съм зле. И съм кучка...и мога да ям като за световно,а мога и нищо да не хапна...ххх
maDamn
Хах, пич, успех и гледай да не я дразниш/бъзикаш или да дишаш около нея.![]()
Я на тебе да ти тече кръв от патката 5 дни в месеца,да видим ти няма ли да си нервен.
Аз не съм него и нямам наблюдения каквито той има върху самата мен, но мисля че настроенията ми не са толкова променливи по време на цикъл или когато и да е, гледам да не натоварвам хората с моите проблеми и настроения.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
МЦ е много добро оправдание на всички мъже и жени за проблемите, които имат.
Това, че тогава ескалират нещата не означава, че това е причината за скандала. Това е поводът.
Хормоналното състояние просто помага на нещата да избият.
Избива ли нещо, значи има проблеми - личностни, междуличностни.
И двата варианта съм имала - и избухлива съм била, и спокойна.
От както не се ядосвам на никого, дори и преди мц/по време на мц , пак не се ядосвам.
Да, усеща се напрежение, безпокойство, но не е насочено. Защото не го насочвам.
Съответно,предлагам на младежите, оправдаващи се с мц на девойките, да си помислят какво провокира дразгите.
Честно, мц, недоспиване - това са оправдания.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз съм нетърпима по време на цикъл, на моменти сама не мога да се трая.Постоянно съм крива, нервна заядлива, абе да не си ми пред очите.Обаче приятеля ми му хвана цаката: през тези дни всяка вечер след работа се прибира или с шоколадче, или с вафличка, понякога бонбонки(абе сладко да е) и аз си хапвам тихо и спокойно и не му мрънкам много.Пробвай, може да я омилостивиш..
Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...