- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моят любовен живот .... поредната или до месец само аз ще съм негова
Преди около 3 месеца започнах да дружа с едно момче-Ц., което бе харесвано от най- добрата ми приятелка- М., но тя се беше отказала и все викаше, че вече не го харесва ... и той- започна да ме забива и на мен ми хареса и с времето почнахме да си викаме бебчо, мило и да се прегръщаме и в клас нон стоп бяхме заедно и с нея си говорех, но тя не казваше нищо ... просто не показваше реакция и не изразяваше мнение и аз реших, че след като вече не го харесва аз мога да бъда с него ... и така и стана, но те още ходят заедно на английски и той мразеше това време и бързаше като се прибере да ми пише ..., но един ден той ми писа чак в 9.30 вечерта, а от АЕ се прибира към 7.30 вечерта и ми пише и вика - М. ми е гадже и аз вече не на себе си питам- защо, ами заради един бас и до вечерта .. скъсаха ... 5 часа връзка,а ?! ... но той ми беше много сърдит и аз на него, но на другия ден той ми се извини и пак си беше същото ... но с времето всичко отслабна и той почна да и обръща внимание на нея и забрави за мен, а с нея и на още 10 идиотки (Фен групата на Ц. им викам) и просто забрави за мен, а аз съм много ревнива и за това време много се карахме и той на няколко пъти се пробва да ме лъже и дори и доверието му изгубих ... бях му бясна и не му говорех, а моите приятелки само го обиждаха, но аз не вземах позиция ... просто бях казала: Майната му, той ме изигра, но ще изиграе и тях, ноо УВИ преди 10 дни ми се извини и МОЛЯ ТИ СЕ почна да се прегръща и целува, но същото време прегръща и онези от фен групата ... (без да ги целува) и така той си мисли, че и аз съм сред тях, но греши ... а много преди време имахме една уговорка да остави мен и да иде да ги изиграе, да им се погаври ... но аз не знам дали е в сила, а тя беше до края на м. януари 2013 и скоро една от всичките включително и мен ще бъде печелившата, въпроса е коя
1. аз, ако уговорката е в сила
2. някоя от фен групата, ако просто ме е изиграл много злее
а да кажа ... той е много готин човек, въпреки че се прави на такъв какъвто не е, но аз го харесвам такъв какъвто е и въпреки всичко не мога да му се сърдя ........
то ... може би нямам нужда от съвет, а просто споделям, но ако имате мнение за всичкото това пишете, а ако нещо не разбирате питайте![]()
Едно не разбира...как можеш да се подлагаш на това иди си , ела си?
Уговорки и тем подобни...съмнейшън. Просто му е кеф да се зарибява с разни и ти не си по-различна от тях.
Не може да спре да му пука за теб след толкова време,ако е имало чувства...сми.
Не ми го побира мозъчето.
maDamn
Да не си случайно дошла на света с кръвосмешение?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Защо изобщо се занимаваш с него? Човекът си трупа точки пред приятелите, като се прави на много отворен, а ти си поредната бройка.
Аз наистина нищо не разбрах. Какви са тия фен групи, уговорки, трето, пето... Леле мале...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ти мило момиче, с нищо не си повече от "фен групата" му. Същата си като тях - наивна, харесваща Ц., искаща да е с него и т.н.
Зарежи ги тези детски историики. Ти и тоя малък лигльо нямате бъдещето, на което се надяваш.
Как си подбрах да прочета най-малоумните теми днес...
В 7 клас ли сте? Ако е така, стискам палци ти да си печелившата.
Ако си по-голяма... wtf?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Харесваш го, той знае това, играе си с чувствата ти. Типична история. Но поднесено от теб, всичко звучи много ... детински.
Научи се да слагаш повече точки и главни букви като пишеш текст. И изразяването ти куца.
Не се занимавай с тоя, забива си се с всички ей така за кефа, за него ти не си по-различна от останалите.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Какви са тия уговорки и наговаряния?! На колко сте години? Ако двама души се харесват те са заедно. В твоя случай го харесваш само ти. Той може да има симпатии, но няма да зареже другите заради теб. Явно му е приятно да е заобиколен от женска компания. Запитай се дори и да стане нещо, да ти предложи и да ти каже, че си ,,единствена", ще ти бъде ли приятно да знаеш с колко други момичета излиза приятелят ти. И колко време мислиш ще трае една такава връзка? Може да постъпиш по два начина: 1. оставяш го и не се занимаваш повече 2. Оставяте си на зарибявки и гушкания и се примиряваш с положението (лично аз бих избрала 1-я вариант, представи си, че откриеш идеалното момче като го махнеш тоя ).
Не знам дали се гаври с фен групата си, ама с теб със сигурност го прави...
Трагедията е пълна...
Ужас, ама то какво ли се и изненадвам, на теб всичките ти теми са неразбираеми.
Детска градина.
И аз нищо не разбрах, но, да...май и ти си една от фенките му и нищо повече за него.
Не си струва усилията да се занимаваш с такъв човек.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Лапешки истории, вместо да гониш момчета, гледай си училището, то се видяло, че нямаш акъл за връзки още.
Радвам се,че не съм единствената,която нищо не е разбрала![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Много неразбрано си написала всичко,но все пак основният замисъл го схванах.Според мен не си струва..тоя келеш се има за някъв супер "вървежен" както му се вика,всичи му сваляте звезди и го издигате до небето,и той пича нормално е да се чувсва прекрасен сред такова голямо стадо фенки.Не си струва,само си просиш унижение![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Тръгнах да ти пиша мнение, ама ... няма смисъл просто :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Аз от личен опит научих,че момчетата им е яко да гледат как едно момиче е лудо по тях.Възгордяват се.Че и тука ми изглежда малко подобно ситуацията..!К'ви са тия уговорки и разни други простотии .. я да ходи да рони мамули в Алжир!Гледай си училището и не се занимавай с такива отракани момченца .. разиграва и тебе,и тях.Такъв човек ли искаш в живота си ?!