- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Играе ли си с мен ?
Всичко започна още лятото много голям интерес от негова страна, постоянни обаждания , виждахме се , но незнам изведнаж се скараххме за нещо и си помислих, че всичко е приключило, бях се примирила, че няма да съм с него въпреки, че изпитвах нещо много силно. Месец по късно ми званна говорехме, интересуваше се дали имам приятел и т.н.,, но малко по-късно тои се обвърза и въпреки това ми званеше посреднощ да си говорим. Доста бързо се раздели с това момиче понеже се е оказала доста лесна .. Прекарахме нова година заедно всичко беше прекрсно пак обаждания и т.н, но оттогава нищо,, незнам искам да му звънна , но незнам дали и тои го иска, все си казвам ако иска да е с мен тои ще ми звънне, гордостта ми е голяма, но и неговата не е малка,, даите ми съвет какво да правя да изчакам или да направя и аз нещо, всички ме съветват веднъж аз да направя нещо, веднъж аз да звънна, но незнам, вие как бихте постъпили![]()
Съдбата помага на смелите !
НЕ МУ ЗВЪНИ ! НЕ МУ ПИШИ
Знам, сигурна съм, че искаш - недей обаче.
Ако иска, той ще ти звънне. Без значение колко е горделив.
Ако те иска и ти му звъннеш - може да му се видиш лесна и да изгуби интерес.
Принципно съм против тагива игри - простотии, но за съжаление така работят нещата.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нали и аз така мисля, обедена съм че ме иска но явно иска да види и интерес от моя страна, но искам наистина да ми покаже ,че иска да е с мен,, ще поизчакам![]()
Съдбата помага на смелите !
Тц...Сори, ама не мога да пропусна да изкритикувам правописа ти
А по темата - не му звъни
Според мен те разиграва.. не се занимавай с него.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Такива "фръцли"... човека е показал интерес, покажи и ти.