Момичето иска идеи и евентуално да споделите най-запомнящия си 14-ти февруари. Не е нужно всички да се изреждате как това не е празник и не трябва да се празнува. По тази логика защо се празнува Коледа? Рожден ден? Имен ден? Годишнина? 8-ми март? 1 март? Великден?

За сега не съм имала най-запомнящ се 14-ти февруари, но мисля предстоящият да бъде такъв. Трябваше миналата година да му направя романтична вечеря - запалени свещи из цялата стая, романтична музика, приглушена светлина, къса рокля и високи токчета, вкусна вечеря, вино... Но се оказа, че на този ден няма да сме сами, и не можах да осъществя плановете си. Сега обаче мисля да направя всичките тези неща.
Може да украсиш стаята с балони или разни сърчица. Може да запишеш диск с романтични песни, които са свързани по някакъв начин с вас двамата, а ако нямате такива песни, просто подбери хубави, по възможност не много изтъркани романтични песни. ;д Може да вземеш формички за печене, които са във формата на сърце, и с тях да направиш нещо - сладки или пък виждала съм пържени яйца и пържени картофки, правени с такава формичка, и изглежда много добре, друг е въпросът до колко е подходящо да му сервираш пържени яйца. ;д