.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Голям фен Аватара на s40t4
    За кво му давате идей за мотор? Толкова ли искате да се спомите? Аре замислете се бе мозъциии.... нека стане кръводарител и тва е... ще чакаме да се размаже някъде

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Супер фен Аватара на D*Rose
    А, дай сега да не караме мотори, а?

Авторе, очевидно трябва да спестяваш за багер, мой човек.

Голям фен Аватара на s40t4
    Ще си купи скутер,мотор.. по натам мотор , след това пистак и се почва - http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater - и после да го събираме на части понеже незнае как да кара. Мислех снимка да постна,ама ще е доста грубо. Поправи ме, ако греша

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Супер фен Аватара на D*Rose
    Всеки, който се прави на велик, си го получава.

пфф смятай,щом се 4удиш кво да си купиш....

Много отдавна не играя на игрички!Пробвах да правя Flash игри(Който бяха загуба на време )След това отидах на игри с различни Енджини при който ми трябва много добри умения по 3D дизайн и графични елементи който аз не мога да направя сам(Рисувам много грозно )Та така Уменията не ми са чак толкова но като за на 14 години са доста.Имам известен опит с C++ но там ми е малко бой на негри в тъмна нощ

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    този пък
    с 600 лева..иди си купи 3 суитчъра, 5 тениски и 2 чифта дънки + 2 чифта маратонки, закарай гаджето до не много изискан ресторант и си готов

(може и на нея да й вземеш нещо )
    Шегуваш се нали? Само 3 суйтчера са ти 350 лева ..

Изхарчи ги за нещо,което си струва или ги спести,когато ти потрябват за каквото и да било

Повече от фен Аватара на bwef
    Една част си запази за лагер на морето лятото, няма да съжаляваш ако си имаш и добра компания.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Купи си ipad ;dd Или направи нещо хубаво и купи сладки неща , плодове и разни такива неща за някой дом за изоставени деца .
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Noja Виж мнението
    Какво го налазихте пича начи нямало да си купи мотор за 1200 лева ученик какъв мотор да си земе CBR1000 2010 ли. За нещо прилично до 125 кубически сантиметра си му е напълно изпълнимо намирането на свястен мотоциклет. Кътаи за свидетелство за управление щом ще яздиш за напред за каска и яке ти е рано ,че ще пораснеш ,а и веднъж ако вземеш да караш парите вървят много лесно за дреболии. Както казаха и другите зарадваи някой, безценно. Жив и здрав.
    Еми аз на 16 имах 400 кубика honda cbr от спортната версия fireblade но го продадох поради липса на финанси. Сега пак спестявам и мисля направо 600 кубика да си взема въпреки, че съм на 17 и кво от това... никъде не пише, че като няма книжка не може да кара (не книжката прави шофьора) и всичко зависи от човека зад волана. Не е задължително всеки моторист да е донор...

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Много мотористи много нещо, щом казва че ще вземе мотор като стане на 16 то се подразбира, че ще е 50 кубиково китайче.
    Даже ще му останат пари да си плати изпита за книжката и каска да си вземе...

То че може да си вземе мотор - може. Но ще е стар и ще иска поддръжка, само маслото няма да може да му сменя сигурно...
    Купувай едно CZ 350 и с другите си купи екипировка

Мега фен Аватара на TrollFaace
    За какво му е това ЧЗ по-добре 1 симсон да си вземе

имах рожден ден и реших да си направя хубав подарък.Споко не е мотор Купих си Samsung Galаxy note доволен съм от избора си хем таблет хем телефон.Пак за мотор имам мерак ама не съм от тия дето ще тръгнат да се праят на мотористи.Достатъчно ми е да ме прибира до вкъщи най-много 125cc и тва е

Lightbulb

Аз си имам събрани към 700 лева от Коледа и сега ремонтират стаята ми и мисля да се купя нещо за стаята някакви декоративни мебели пухкаво килимче нещо такова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си