- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво да си купя?
За кво му давате идей за мотор? Толкова ли искате да се спомите? Аре замислете се бе мозъциии.... нека стане кръводарител и тва е... ще чакаме да се размаже някъде![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
А, дай сега да не караме мотори, а?
Авторе, очевидно трябва да спестяваш за багер, мой човек.
Ще си купи скутер,мотор.. по натам мотор , след това пистак и се почва - http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater - и после да го събираме на части понеже незнае как да кара. Мислех снимка да постна,ама ще е доста грубо. Поправи ме, ако греша![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Много отдавна не играя на игрички!Пробвах да правя Flash игри(Който бяха загуба на време)След това отидах на игри с различни Енджини при който ми трябва много добри умения по 3D дизайн и графични елементи който аз не мога да направя сам(Рисувам много грозно
)Та така Уменията не ми са чак толкова но като за на 14 години са доста.Имам известен опит с C++ но там ми е малко бой на негри в тъмна нощ
![]()
Изхарчи ги за нещо,което си струва или ги спести,когато ти потрябват за каквото и да било
Една част си запази за лагер на морето лятото, няма да съжаляваш ако си имаш и добра компания.
Купи си ipad ;dd Или направи нещо хубаво и купи сладки неща , плодове и разни такива неща за някой дом за изоставени деца .
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Еми аз на 16 имах 400 кубика honda cbr от спортната версия fireblade но го продадох поради липса на финанси. Сега пак спестявам и мисля направо 600 кубика да си взема въпреки, че съм на 17 и кво от това... никъде не пише, че като няма книжка не може да кара (не книжката прави шофьора) и всичко зависи от човека зад волана. Не е задължително всеки моторист да е донор...
Много мотористи много нещо, щом казва че ще вземе мотор като стане на 16 то се подразбира, че ще е 50 кубиково китайче.
Даже ще му останат пари да си плати изпита за книжката и каска да си вземе...
То че може да си вземе мотор - може. Но ще е стар и ще иска поддръжка, само маслото няма да може да му сменя сигурно...
Купувай едно CZ 350 и с другите си купи екипировка![]()
имах рожден ден и реших да си направя хубав подарък.Споко не е моторКупих си Samsung Galаxy note доволен съм от избора си хем таблет хем телефон.Пак за мотор имам мерак
ама не съм от тия дето ще тръгнат да се праят на мотористи.Достатъчно ми е да ме прибира до вкъщи най-много 125cc и тва е
Аз си имам събрани към 700 лева от Коледа и сега ремонтират стаята ми и мисля да се купя нещо за стаята някакви декоративни мебели пухкаво килимче нещо такова.