.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question тривитаминолът и неговото действие или противодействие

Здравейте приятели! Ами работата е такава, че вчера отидох при една фризьорка с цел да изляза от сало на с готина причиска. Уви обаче тя се оказа недобра в работата си щото сега дотолкова не харесвам косата си че мога да се гледам. А обичам косата си!(момиче съм!!). И за капак тази година една приятелка има бал и до тогава ще ми се да ми порасне косата но сещате се - да расте по-динамично от обикновено да придобие вид челда се заличи тази нелепа...хм...причиска! Ето и до какво се отнася въпросът ми. Ами напоследък чета в интернет доста много и все върховни мнения за ТРИВИТАМИНОЛА - животинският витамин, който карал косата да расте бързо и я правел хубава а и от близки чувам хвалби. Бихте ли могли вие да споделите

Мнението си за него? И още нещо : всъщност аз имим вкъщи тривитачинол (от него са използвани две лъжици) , но срокът му на годлост е изтекъл., а не ми се дават пари отново. Е, ако се наложи ще дам! Опасно ли е това лекарстволза косата ми и за здравето ми като цяло (възможно ли е да ми опада косата нопример) щом е с изтекъл срок...в много форуми прочетох, че това не е противопоказно и все пак и вас да попитам...Споделете за този тривитаминол, а и за други стимуланти за коса, от които има ефект!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    той е комбинация от витамини ад3е тия витамини ги приемаш и ти под същата форма за първи път чувам нещо като животински витамин

за локално приложение няма да е опасен но няма и да има същия ефект който искаш може само да те изцапа

и да в моята клиника много хора го купуват и са доволни от него
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Дам, чети малко преди да пускаш тема.

Не го ползвай с изтекъл срок, купи си нов.
    Помага, ако се ползва редовно, после се прави почивка. През това време може да се ползват други неща като масла (бадемово, арганово и др.) Стимулант на Икаров в комбинация с жълтък, мед, кисело мляко и други съставки. Изисква се постоянство, иначе няма смисъл. Тривитаминолът не е толкова скъп и стига за доста време.
    Следи горепосочената тема.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Вижте, както споменах по-горе ЧЕТОХ и други теми преди да пусна тази дори и тук, но тази я пуснах с едничката цел да се осведомя за това какво значение има срокът на годност...Но искрено благодаря и за останалата информация. Изхвърлих стария тривитаминол и имам намерението да си взема нов, тъй като действително чета много и позитивни неща за него, а и потърсих мнението на фармацефт. Сега обаче, да споделя - купих си стимуланта на Икаров.Ползвах го веднъж, за видим ефект не мога да коментирам, ала едно знам - действа положително и успокоява!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Използвала съм го и останах доволна.Не го ползвай с изтекъл срок на годност!!!И между другото само да кажа, че се държи в хладилник и срока му е 28 дни след отваряне.Аз първия път не знаех.Изобщо не прочетох.

Голям фен Аватара на pepa97
    Пишете в моята тема и ще ви отговоря на въпросите ,момичета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си