Личното ми мнение е да не се занимаваш повече. Аз съм напълно съгласна с Джипси, че го е направила, за да се направи на интересна и да ти го върне. Човек, който може да бъде толкова дребнав и първосигнален едва ли трябва да ти е еталона за жена. Понякога не разбирам мъжката логика (а и женската също в аналогични ситуации). Да обобщим: Тя те е ползвала за кошче за душевни отпадъци, драматизирала ти е редовно, не е била въобще наясно иска ли те или не, след нейни изцепки дори не се е сетила за теб да ти звънне, накрая като е видяла, че някоя друга те харесва изведнъж е викнала до небето: "Тая кукла си е моя пЪк", разкарала е конкуренцията и след това ти е изневерила. И ти се тормозиш, и я харесваш, и я мислиш? С идеята да се върнеш към кое? Прекрасните и изпълнени с тръпка моменти на ревливост, драматизъм и филми дали си струва да сте заедно + несигурността на това кога пак ще и хрумне да се прави на алфа, изчуквайки се с някого? Ами, успех, ако мислиш, че това те устройва.

Не коментирам твоята изневяра в случая към новото момиче, макар че я считам за най-основната ти грешка в цялата история. Не заради самата изневяра толкова, колкото, защото заради някаква псевдо квачка си си преебал шанса да продължиш напред нормално.