- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как забравяте и прощавате?
Просто продължаваш,повярвай ми застой в това положение не би ти помогнало-продължи напред,за момент даже преглътни чувствата и ги забрави-направи си кефа по твоя си начин без мисли за другите и без мисли за последствия от типа "кой какво ще си помисли"-действай,само това мога да ти кажа спрямо ситуацията ти-живота ти е показал,че каквото повикало такова се обадило,покажи му,че си разбралМоя универсален метод за спиране на болката от връзки и глупости и спиране на себеобвиняването е себедоказването-направи си ситуация и се докажи пред себе си в нея,ще ти улекне; и забравянето на чувствата също понякога помага-повярвай ми когато свестната дойде пак ще имаш чувства,просто до тогава няма да боли.Относно спомените-помни-те са минало,така че защо да ти влияе на настоящето-да и при мен в миналото колко съм си патил без да съм правил нищо ама това е-случва се.Гнева и ядовете си ги изкарай в някоя игра на компа или плейстейшъна,там е най-лесно а и никой няма да си пати от това,нали?Споко,всичко ще се оправи.
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.