Просто продължаваш,повярвай ми застой в това положение не би ти помогнало-продължи напред,за момент даже преглътни чувствата и ги забрави-направи си кефа по твоя си начин без мисли за другите и без мисли за последствия от типа "кой какво ще си помисли"-действай,само това мога да ти кажа спрямо ситуацията ти-живота ти е показал,че каквото повикало такова се обадило,покажи му,че си разбрал Моя универсален метод за спиране на болката от връзки и глупости и спиране на себеобвиняването е себедоказването-направи си ситуация и се докажи пред себе си в нея,ще ти улекне; и забравянето на чувствата също понякога помага-повярвай ми когато свестната дойде пак ще имаш чувства,просто до тогава няма да боли.Относно спомените-помни-те са минало,така че защо да ти влияе на настоящето-да и при мен в миналото колко съм си патил без да съм правил нищо ама това е-случва се.Гнева и ядовете си ги изкарай в някоя игра на компа или плейстейшъна,там е най-лесно а и никой няма да си пати от това,нали?Споко,всичко ще се оправи.