- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как забравяте и прощавате?
Личното ми мнение е да не се занимаваш повече. Аз съм напълно съгласна с Джипси, че го е направила, за да се направи на интересна и да ти го върне. Човек, който може да бъде толкова дребнав и първосигнален едва ли трябва да ти е еталона за жена. Понякога не разбирам мъжката логика (а и женската също в аналогични ситуации). Да обобщим: Тя те е ползвала за кошче за душевни отпадъци, драматизирала ти е редовно, не е била въобще наясно иска ли те или не, след нейни изцепки дори не се е сетила за теб да ти звънне, накрая като е видяла, че някоя друга те харесва изведнъж е викнала до небето: "Тая кукла си е моя пЪк", разкарала е конкуренцията и след това ти е изневерила. И ти се тормозиш, и я харесваш, и я мислиш? С идеята да се върнеш към кое? Прекрасните и изпълнени с тръпка моменти на ревливост, драматизъм и филми дали си струва да сте заедно + несигурността на това кога пак ще и хрумне да се прави на алфа, изчуквайки се с някого? Ами, успех, ако мислиш, че това те устройва.
Не коментирам твоята изневяра в случая към новото момиче, макар че я считам за най-основната ти грешка в цялата история. Не заради самата изневяра толкова, колкото, защото заради някаква псевдо квачка си си преебал шанса да продължиш напред нормално.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()