- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е с друга,какво да правя?
^Това ми се случи преди година-две.Аз си намирах приятел 3м. след раздялата ни,за да си започна нещо ново,не е било умишлено ,за да го дразня...това,че той се е дразнил е съвсем друго нещо.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Събери сили,отърси се и гледай напред.След време ще успееш
А това пък е супер глупавата история.А този дето ще си играе с него да не би случайно да не е човек и да няма чувства.Е,все пак може и да е по милостива към хората и да си хване някой чукач пък без да иска може и да се влюби в него след време да разбере как се играе с чувствата на хората.
А това:
...е наистина много ама много на място за подобни случаи и отмъстяванки.Вместо да си напрегнат енергията за по градивни неша,някои хора кроят пъклени планове как да отмъстят а някой за да му е гадно![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 01-04-2013 на 17:47
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ако на момчето му пука, няма да тръгва с други.
Ако момчето си заслужава размислите,щеше да е до теб, а не до друго момиче.
Ако мислиш, че си заслужава да се занимаваш с глупости, просто се дръж тъпо и детински като се опитваш да му покажеш колко си яка и някой ден може и да съжаляваш.
Ако искаш да продължиш напред.., ми просто се усмихни и го направи.Кофти е, но нито е първият, нито последният.
Като се забил с мацка, много му здраве.
ЗНаеш ли , аз съм в същата ситуация . Бяхме заедно година и половина , разделихме се , ревах дни и нощи , точни преди изпита ми, защото той не беше до мен, молих му се , но той се занимаваше вече с друга . На рождения ми ден ми писа един кирлив смс и това беше , благодарих му и го попитах какво става с него , кратко , точно и ясно ми каза, да не му се меся в живота , а лудата аз вече бях разбрала всичко за новата, търсих начини да контактувам с него , уви не . Казах му , че няма да се меся, каза че е щастлив, друго не мога да искам . От тогава , аз не знам какво става, демек от 2 месеца. Виждам ги заедно, да , тъпо ми е , но моето щастие по - важно, той е ОК , има или няма човек до себе си , мен не ме интересува, ние сме разделени, водим коренно различни начини на живот , така че мило момиче, остави го и гледай себе си , момчетата идват и си заминават, важно е ти да останеш себе си до край . Не отмъщавай, защото всичко ще ти се върне :>
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Мисля, че пропускате основата - момичето се интересува от момчето и за това знае, че има нова връзка, а не защото той й се е показал с друга.
Спри да го следиш и да разпитваш какво е правил.
а/ Това е жалко от твоя страна и като ти отминат чувствата в недалечно бъдеще ще се срамуваш;
б/ Нараняваш се сама и си надбиваш какви ли не филми.
в/ Пречиш си да го забравиш, постоянно следейки го.
г/ Пречиш му да си продължи нормално с ново момиче (ъм, не е приятно за никоя тамън да е тръгнала с някого и бившата му да души около него, да го следи и да цъка с език).
д/ Пречиш си на себе си да продължиш напред, защото никой няма да придиря да тръгне с момиче, обсебено от друг.
Всеки си решава сам за себе си колко време да реве и да се тръшка, че няма връзка повече. Той е решил, че няма да си губи времето. Ако седеше да ти набива как си е намерил нова, а ти не си, разбирам да си обидена, но случаят не е такъв.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()