.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Ако няма изгледи да се събирате, просто му отмъсти. Хвани се и ти с някой и започни да му се перчиш с новият ти, за да види, че не хубаво. Аз така направих преди време, и въпросният бивш започна да ме ревнува яко от новият ми, демек му натрих хубавичко нослето, но това работи само ако бившият ти все още го е грижа за теб, иначе би му било все тая.
    kindergarten style

мисля, че всички сме пораснали достатъчно, за да не сме на етап ''отмъщавам му като съм с друг''
    ..
    просто продължи напред, имали сте проблеми , разделили сте се, защо се занимаваш още?
    намери си друг и ти
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от teenems Виж мнението
    Един мой бивш нарочно се сваляше и ходеше с други и все още го прави след като от половин година не сме заедно..само,за да ме дразни.Според мен-да.Или просто не е разсъждавал трезво.Раздялата ви е прясна,а връзката ви е била дълга..тези чувства не изчезват ей така.А ти изобщо не му обръщай внимание нито го търси,нито нищо.Прави се,че дори не знаеш за тази връзка.И ако съвсем случайно и ти си намериш приятел,телефонът ти веднага ще позвъни.Личен опит....
    а ако раздялата е щото чувствата ги няма ? какво правим тогава ? пак ли си хващаме друг с надеждата че ще ви звънне телефона ? стига филми бе хора

Мега фен Аватара на teenems
    ^Това ми се случи преди година-две.Аз си намирах приятел 3м. след раздялата ни,за да си започна нещо ново,не е било умишлено ,за да го дразня...това,че той се е дразнил е съвсем друго нещо.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от julietka Виж мнението
    Здравейте с приятеля ми се разделихме преди около месец и той започна да излиза с различни момичета.Имахме връзка 2 години и 4 месеца.Разбрах,че на нова година е бил с голяма компания и е тръгнал с едно от момичетата .. Дали го прави нарочно?Как се очаква аз да постъпя? Моля ви помогнете ми ;(
    Събери сили,отърси се и гледай напред.След време ще успееш

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Ако няма изгледи да се събирате, просто му отмъсти. Хвани се и ти с някой и започни да му се перчиш с новият ти, за да види, че не хубаво. Аз така направих преди време, и въпросният бивш започна да ме ревнува яко от новият ми, демек му натрих хубавичко нослето, но това работи само ако бившият ти все още го е грижа за теб, иначе би му било все тая.
    А това пък е супер глупавата история.А този дето ще си играе с него да не би случайно да не е човек и да няма чувства.Е,все пак може и да е по милостива към хората и да си хване някой чукач пък без да иска може и да се влюби в него след време да разбере как се играе с чувствата на хората.

А това:
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Изчукай се с трима негри и един циганин пред входната му врата.

Накъде отива тоя свят...божеее... Аман от глупаци и филмирани истории.
    ...е наистина много ама много на място за подобни случаи и отмъстяванки.Вместо да си напрегнат енергията за по градивни неша,някои хора кроят пъклени планове как да отмъстят а някой за да му е гадно
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-04-2013 на 17:47
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Ако на момчето му пука, няма да тръгва с други.
    Ако момчето си заслужава размислите,щеше да е до теб, а не до друго момиче.
    Ако мислиш, че си заслужава да се занимаваш с глупости, просто се дръж тъпо и детински като се опитваш да му покажеш колко си яка и някой ден може и да съжаляваш.
    Ако искаш да продължиш напред.., ми просто се усмихни и го направи.Кофти е, но нито е първият, нито последният.
    Като се забил с мацка, много му здраве.

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    ЗНаеш ли , аз съм в същата ситуация . Бяхме заедно година и половина , разделихме се , ревах дни и нощи , точни преди изпита ми, защото той не беше до мен, молих му се , но той се занимаваше вече с друга . На рождения ми ден ми писа един кирлив смс и това беше , благодарих му и го попитах какво става с него , кратко , точно и ясно ми каза, да не му се меся в живота , а лудата аз вече бях разбрала всичко за новата, търсих начини да контактувам с него , уви не . Казах му , че няма да се меся, каза че е щастлив, друго не мога да искам . От тогава , аз не знам какво става, демек от 2 месеца. Виждам ги заедно, да , тъпо ми е , но моето щастие по - важно, той е ОК , има или няма човек до себе си , мен не ме интересува, ние сме разделени, водим коренно различни начини на живот , така че мило момиче, остави го и гледай себе си , момчетата идват и си заминават, важно е ти да останеш себе си до край . Не отмъщавай, защото всичко ще ти се върне :>
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    прочетох първите мнения и съм така о.О ... 1во защо да му отмъщава ? не са заедно,той може да е с която си поиска и тя вече не му е никаква,за да му казва какво да прави... 2ро - да и е обещавал нещо ? - не,за нищо не и е длъжен.. те вече не са заедно,всеки си живее живота,а той явно си е харесал друго момиче.. не виждам нищо лошо... баси логиката вадите... като е бил с нея не може да има след нея други момичета ли ?! вярно.. доста време са били заедно и на нея не и е добре веднага да тръгва с друга,но пък ако са скъсали заради липса на предишните чувства не виждам нищо ама наистина нищо лошо... всеки приема раздялата по различен начин.. ако авторката иска да стои и да лее сълзи - добре,нейна си работа,но да не пречи на момчето да си продължи живота....а тя като толкова го обича вместо да се чуди как да му го върне да си живее живота и да е щастлива... той е си продължава живота и не и остава длъжен за нищо... какво и пречи на авторката и тя да продължи ? явно момчето си е намерило друга приятелка.. просто да си се забавлява,да излиза и тя ще срещне друг ... а ако след време пак са заедно - ами нека,но за тия години поне уважението да си имат и да не се чудят кой кого да окаля първи
    !!!! +1

Мисля, че пропускате основата - момичето се интересува от момчето и за това знае, че има нова връзка, а не защото той й се е показал с друга.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    При положение,че сте се разделили,не е твоя работа той какво прави.Хубаво били сте заедно дълго време,но краят си е край,ако продължаваш да го мислиш,ще продължаваш да се измъчваш.

Здравейте с приятеля ми се разделихме преди около месец и той започна да излиза с различни момичета.Имахме връзка 2 години и 4 месеца.Разбрах,че на нова година е бил с голяма компания и е тръгнал с едно от момичетата .. Дали го прави нарочно?Как се очаква аз да постъпя? Моля ви помогнете ми ;(

Само едно мога да ти кажа - move on

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Спри да го следиш и да разпитваш какво е правил.
    а/ Това е жалко от твоя страна и като ти отминат чувствата в недалечно бъдеще ще се срамуваш;
    б/ Нараняваш се сама и си надбиваш какви ли не филми.
    в/ Пречиш си да го забравиш, постоянно следейки го.
    г/ Пречиш му да си продължи нормално с ново момиче (ъм, не е приятно за никоя тамън да е тръгнала с някого и бившата му да души около него, да го следи и да цъка с език).
    д/ Пречиш си на себе си да продължиш напред, защото никой няма да придиря да тръгне с момиче, обсебено от друг.

Всеки си решава сам за себе си колко време да реве и да се тръшка, че няма връзка повече. Той е решил, че няма да си губи времето. Ако седеше да ти набива как си е намерил нова, а ти не си, разбирам да си обидена, но случаят не е такъв.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Опитва се да те забрави.
    Направи същото.

Град
    MaiNa%tOwN
    ела при мен много хубаво гушкам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си