.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Споделяне

Голям фен Аватара на PurpleSand

Споделяне

Споделяте ли си абсолютно всичко с вашата половинка? Под абсолютно всичко става въпрос за семейни проблеми,проблеми със самите вас,проблеми с каквото и да е.
    А половинката ви споделя ли всичко с вас и как бихте реагирали,ако усещате ,че има някакъв проблем и на въпроса какво става ,отговорът е: Има неща,които не може да знаеш и трябва да се примириш с това.
    Съгласни ли сте с твърдението,че трябва взаимно да си помагате в каквото и да било и че така проблемите са по-лесни за решаване?
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Нямаме тайни един от друг.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Споделяме си много,но винаги е хубаво човек да запази малки нещица и детайли само за себе си, но не и такива свързани с връзката ви, или такива можещи да попречат на отношенията ни.
    Споделяме си всичко свързано с нас двамата и тн, но естествено е,че има неща,които не знаем един за друг.
    maDamn

Когато си във връзка с някого е хубаво да можете да си споделяте като приятели. Както съм способна да разкажа на най-добрата ми приятелка за семейни проблеми или други някакви, така би следвало да имам доверие и да мога да се отпусна пред мойто си човече...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

А ако твоето човече просто отрече и каже,че някои неща ,които са се случили наскоро няма как да ги знаеш и не иска да ги сподели? Кофти.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Еми, и аз нямам желание да споделям нон-стоп. Той не знае много неща за мен, както и аз за него. Има някои неща в миналото ни, за които тактично си мълчим, споменавали сме веднъж-дваж, рязали сме се пак така тактично и оттогава просто не се ровим и чакаме другия да изяви желание да сподели.
    По принцип той е този, който вярва в глупавата максима, че трябва всичко да се споделя, та той споделя повече от мен. Аз си пазя повечето неща за себе си, което невинаги води до добри резултати, ала какво да направя? Темерут съм.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    По принцип той е този, който вярва в глупавата максима, че трябва всичко да се споделя, та той споделя повече от мен. Аз си пазя повечето неща за себе си, което невинаги води до добри резултати, ала какво да направя? Темерут съм.
    При нас е обратно и това супер много ме изнервя.

И аз щях да се изнервя с второ такова като мен, хубавото е, че във Вселената има баланс.

Приятелят ти прави ли го това на проблем? Засяга ли се по някакъв начин?

пп: Защоото аз МНОГО

Засяга се, да, и се цупи като малко дете. Аз пък го мацвам по бузката, подарявам му шоколад с цели лешници и му минава.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Засяга се, да, и се цупи като малко дете. Аз пък го мацвам по бузката, подарявам му шоколад с цели лешници и му минава.
    При вас са лесни нещата. При нас са в доста напреднал стадии.. Брутално сме се карали.

Мега фен Аватара на xoxi
    Колкото повече време прекарваш с някого, толкова повече неща започваш да му споделяш.
    В началото на връзката ни, премълчавахме много неща, което е нормално. Сега вече се познаваме достатъчно добре и си имаме доверие, за да можем да си кажем всичко.
    Има неща, в които не навлизаме с много подробности. Казваме за какво става на въпрос и това е. Без въпроси, без коментари.
    Като цяло и двамата сме на мнение, че ако помежду си не можем да споделим всичко, то тогава с кого да споделяме?!
    Въпреки това, той е малко по-труден от мен. Не обича да говори за проблемите си, за това често му вадя думите една по една от устата. На мен ми стига веднъж да се запаля и не млъквам, докато не кажа всичко.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    . Не обича да говори за проблемите си, за това често му вадя думите една по една от устата. На мен ми стига веднъж да се запаля и не млъквам, докато не кажа всичко.
    описа мен и него .. хахаха
    само,че в някои случаи решава,че няма да говори и точка. А това колко много ме изнервяяя... lkdhwkugfwkfg

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Споделяме си от съвсем началото на връзката ни. Моят е малко на моменти, понякога не му се говори, понякога сам си споделя. Аз пък като имам проблем, докато не го споделя на някого не ми минава и постоянно го мисля. Честно казано нямаме проблеми и караници заради споделянето един с друг. Приятелят ми, освен интимен партньор, ми е много добър приятел и знам, че е взаимно. Нормално е някакви неща, които не биха попречили на връзката да се премълчават, както казаха по-горе.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PurpleSand Виж мнението
    само,че в някои случаи решава,че няма да говори и точка. А това колко много ме изнервяяя... lkdhwkugfwkfg
    Просто трябва да бъдеш по-настоятелна и по-голям инат от него.

Аз по принцип съм си доста голям инат.. и под доста разбирай мнооооооооооого над обичайното. И това води до караниците общо взето А него го дразни това,че го притискам д ами каже,когато не иска.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Споделяте ли си абсолютно всичко с вашата половинка? Под абсолютно всичко става въпрос за семейни проблеми,проблеми със самите вас,проблеми с каквото и да е.
    Мхм.
    А половинката ви споделя ли всичко с вас и как бихте реагирали,ако усещате ,че има някакъв проблем и на въпроса какво става ,отговорът е: Има неща,които не може да знаеш и трябва да се примириш с това.
    Ще я помоля да види темата и ако помни какво точно и бях казал по този въпрос преди време, да го напише, но на кратко няма да ме види повече.
    Съгласни ли сте с твърдението,че трябва взаимно да си помагате в каквото и да било и че така проблемите са по-лесни за решаване?
    Да.

И двамата с моята половинка сме големи инати и не се предаваме лесно.Когато има нещо, за което не му се говори просто изчаквам да му мине яда и след това говорим.Естествено се е стигало до кавги и сръдни, но винаги ми е казвал всичко, както и аз на него.

Да, може да се каже, че си споделяме почти всичко.

Цитирай Първоначално написано от PurpleSand
    А половинката ви споделя ли всичко с вас и как бихте реагирали,ако усещате ,че има някакъв проблем и на въпроса какво става ,отговорът е: Има неща,които не може да знаеш и трябва да се примириш с това
    Въпреки , че това не би ми го казал, не бих го разпитвала. След като така е решил, ще се примиря с това, рано или късно ще ми каже.

И да, съгласна съм, аз ако на него не мога да разчитам, то на кого? И как бих очаквала да създам семейство с човек на когото не мога да се доверя.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз по принцип съм си доста голям инат.. и под доста разбирай мнооооооооооого над обичайното. И това води до караниците общо взето А него го дразни това,че го притискам д ами каже,когато не иска.
    Инатът не трябва да се съчетава с глупост. Това не го казвам, за да те обидя. Просто трябва да знаеш къде да спреш. Ключът не е в това да го притискаш и непрекъснато да му мрънкаш на главата за нещо, за което не му се говори. Вместо да го притискаш "айде кажи ми де, айде де, айде де, айде де, моля ти се, яйде де, айде де, кажи дееее", по-добра работа върши да му кажеш "щом сега не ти се говори, няма да те притискам, когато искаш и можеш, ще ми кажеш". Трябва повече търпение.
    Разбира се, никой от никого не трябва да изисква нищо и трябва да помним, че те не са длъжни да ни казват всичко.

anonymous708973
    Guest
    При нас е обратно и това супер много ме изнервя.
    Мхм.

Нещата от настоящето си ги казваме - било то нещо от ежедневието или някакви проблеми със семейството, самите нас и т.н. Отговор като "Има неща, които не трябва да знаеш" трудно бих преглътнала. Смятам, че той също.
    За миналото той си мълчи.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Споделяме всичко. И при двамата го има дразненето, ако единия усеща,че другия премълчава нещо и рано или късно камъчето е изплюто. :Д Надявам се и за в бъдеще да си остане така, не знам как бих реагирала на подобно изречение, определено не много добре.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Нямаме тайни един от друг.
    The same.
    Трагедията е пълна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си