.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Кола 2 в 1 ..

Голям фен Аватара на explosion_

Кола 2 в 1 ..

С приятелката ми решихме да си вземем нова кола, понеже в момента аз карам Audi A3 с 2 врати и това никак не ни стига като пътуваме на по-дъги растояния да побираме багажа, та дори да качим приятели.. Та чудех се какви идеи имате за хубава кола, която хем да не е некав мини ван хем да има доста място.. И разбира се в рамките на 8 - 10 хиляди. Първоначално съм се насочил към джипчета от рода на Honda Cr-V.

Мега фен Аватара на draid
    Cr-v тата не са добри коли. Като цяло за тези пари ако искаш хонда се насочи към Акорд или седаните на сивик. Може също да се вземе и А6, A8, за тия пари и ML може да вземеш. Всичко опира до това каква кола като двигател искате и каква поддръжка сте готови да и осигурявате.

Голям фен Аватара на explosion_
    Ми не искам конкретно хонда, може пак да е някво ауди знам ли..

Мега фен Аватара на draid
    Ами тогава попрегледай А6, А8. Но имай в предвид, че са си коли чиято поддръжка е скъпа, горят много и данъка им е висок. То по-скоро на всичко над 105 коня си е бая данъка.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1rdg7j

Enjoy

Аз самият се замислям скоро да сменя моята кола с някоя по-голяма и се заглеждам по пасатите.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 01-14-2013 на 08:00

Град
    София
    Този Opel е с дизели FIAT 1.9 Multijet. Едва ли има по-надежден и здрав дизел от това. Имам приятел с 5 такива двигателя на по над 300 000км и работят все едно сега са излезли от завода.

Град
    казвали са ми че пръскат блокове... затова

Голям фен Аватара на s40t4
    Волво в70, пасат комби, бмв 520 комби..

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на trabi_bs
    мерцедес 124 комби 2000куб. дизел , някоя корса комби с доста евтини части..

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Chrysler Grand Voyager е твоята кола!

Фен Аватара на toretto03
    Град
    РУСЕ-ГРАДА С НАЙ МНОГО БЕГАчКИ ОТ ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО
    Тия Ауди А6 и А8 са изключително скъпи за поддръжка ,както и Пасат ,е те са напълно идентични де ...
    Имам поглед върху един невероятен за мен автомобил който ако имах възможност щях да си го купя без да се замисля ,говоря за Волво S60 D5 Comarel 163hp ,разхода му извън града при нормално каране е 5,5/6 литра ,а и е изключително пъргав ,мотора е на Волво и си е чисто тяхна разработка ,има голям багажник, вътре купето е изключително комфортно и просторно ...
    Ако имах пари щях да си купя такава кола ...
    С Любов към Автомобилния Спорт !!!
    toretto03 написа:
    Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум

Град
    то всеки хвали в квото се е возил или е карал напрао Kia Carnival - ван ли е микробус ли е един бог знае

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    то всеки хвали в квото се е возил или е карал напрао Kia Carnival - ван ли е микробус ли е един бог знае
    без нас

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Jeep Grand Cherokee 4.0 и нагоре е добра кола за изискванията ти. Годината вече е както си прецениш.

Град
    Направо Benz G55 AMG

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    Направо Benz G55 AMG
    направо Опел Астра е

Голям фен Аватара на s40t4
    Цитирай Първоначално написано от toretto03 Виж мнението
    Тия Ауди А6 и А8 са изключително скъпи за поддръжка ,както и Пасат ,е те са напълно идентични де ...
    Имам поглед върху един невероятен за мен автомобил който ако имах възможност щях да си го купя без да се замисля ,говоря за Волво S60 D5 Comarel 163hp ,разхода му извън града при нормално каране е 5,5/6 литра ,а и е изключително пъргав ,мотора е на Волво и си е чисто тяхна разработка ,има голям багажник, вътре купето е изключително комфортно и просторно ...
    Ако имах пари щях да си купя такава кола ...
    И аз над това си мисля.. ес 60 или це 70.. 163 коня са и двете... разликата е,че едното е дизел,а другото бензин...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Град
    Варна
    Като цяло ще ви свърши работа един нормален седан с нормален багажник. Не ви трябва и кола от рода на А6 и А8 ако не искате да й робувате. При Пасат B5.5 не ми харесва скъпата поддръжка на TDI мотора. Съдединител с маховик е 1200+лв смяната разбира се можеш да пробваш да му сложиш едномасов маховик и забравяш завинаги за него. Volvo S40 не е лош автомобил но не знам как са цените с поддръжката. Можеш да разгледаш някой Крайслер Себринг 2.0 16v. В България отдавна има фирми които доставят части за тях и цените са в пъти по-надолу от европейските аналози. Като цяло оставам с впечатление, че всеки си хвали каквото като си замълчават удобно за една дума - поддръжка.
    ПС: Останах потресен от предложението за W124 2,0 дизел комби. Това нещо върви като трабант, ако не и по-зле :X
    ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Мога да ти предложа моя Е200 1995 комби давам ти го за колкото кажеш между 4000 и 8000 :_) Гарантирам, че е в отлично състояние. :_)
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Град
    София
    1995-а си е много стара кола. За сумата, която имат приготвена могат да се намерят коли на по-малко от 7 години.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от simeon40 Виж мнението
    .ПС: Останах потресен от предложението за W124 2,0 дизел комби. Това нещо върви като трабант, ако не и по-зле :X
    Ти си зле. Застреляй се. Имам впечатление от w124 250 TD седан и върви по-добре от твоята щайга, гаранция. Старите мерцедеси са много здрави, казвам го от личен опит; возенето си е без коментар, това е мерцедес. През 89-93 немците са му сложили климатроник и централно на резервоара. Твоето фиатче от 2005та има ли климатроник? Има вятър.

Град
    Варна
    Тоя 250ТД ускорява до 100 над 12 секунди смях ще го прескоча със 75кс въшка. Аз говоря за W124 2.0D N/A 75кс ускорението до 100 отнема 2 дена което е едно от най-трагичните съчетания при автомобилите освен ако не си го взел нов и не си бакшиш да го въртиш градско. А немците чак след 89та ли слагат климатроници? Мъка мъкаааа... А фиат от 2005та нямам, а и аз самия не си падам много по коли произведени след 98-99г. Знам за динамиката на старите дизелови мерцедеси, чувал съм изцепки как W123 300d N/A къса асфалта и как се развъртала при по-висока скорост пълен смях. И по-бързите коли от твоята значи са щайги, а ? Господин голям двигател и бавна кола.
    ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!

Град
    Мога да ти кажа че W123 и 124 ще надживеят всеки фиат произведен дори 2013-та Това са коли за нормално каране, не за състезания... ако искаш да се състезаваш взимай SL65 AMG и си я карай.

ауди а6 е много стила , удобна и голяма кола ще ти свърши работа на 100 %

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си