.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Кола 2 в 1 ..

Hybrid View

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от simeon40 Виж мнението
    .ПС: Останах потресен от предложението за W124 2,0 дизел комби. Това нещо върви като трабант, ако не и по-зле :X
    Ти си зле. Застреляй се. Имам впечатление от w124 250 TD седан и върви по-добре от твоята щайга, гаранция. Старите мерцедеси са много здрави, казвам го от личен опит; возенето си е без коментар, това е мерцедес. През 89-93 немците са му сложили климатроник и централно на резервоара. Твоето фиатче от 2005та има ли климатроник? Има вятър.

Град
    Варна
    Тоя 250ТД ускорява до 100 над 12 секунди смях ще го прескоча със 75кс въшка. Аз говоря за W124 2.0D N/A 75кс ускорението до 100 отнема 2 дена което е едно от най-трагичните съчетания при автомобилите освен ако не си го взел нов и не си бакшиш да го въртиш градско. А немците чак след 89та ли слагат климатроници? Мъка мъкаааа... А фиат от 2005та нямам, а и аз самия не си падам много по коли произведени след 98-99г. Знам за динамиката на старите дизелови мерцедеси, чувал съм изцепки как W123 300d N/A къса асфалта и как се развъртала при по-висока скорост пълен смях. И по-бързите коли от твоята значи са щайги, а ? Господин голям двигател и бавна кола.
    ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си