а тоя най-верояно си ти
http://1.bp.blogspot.com/_qCl5clUYfL...moqno1_500.jpg
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
не всяко упояване се прави чрез значението на медицинския ти тремин за упойка
иди си избръсни гъза, че да не ти натикат космите навътре в калигула ся ...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
човек като искаш толкова много пишки ще заведа в уоролигята да се набараш на хуйове
... не човек махни ми се от главата ... покъртително жалък си
тука обаче висше ниво тъпи лафчета
а е тъпи си като гадулка повдига ми се от тебе
Идиоти....Така: Нито Баскета оказва влияние,нито висенето,нито Папата,нито извънземните...Всичко е Гени...Хората не стават високи от баскет а го играят заради това,че са високи
А аз си мислех, че го играят, защото им харесва спортаБъркал съм се.
И оказва влияние, щангите също. Може да не е значимо, но +/-1-2 см. се променят от ръста, ако тренираш нещо такова
и има само един спорт, при който е доказано, че набива, това е бобслей - тва с шейните по ледената писта ... олимпийски атлети от тоя спорт са се смалили с по над 5 санта за 10 години
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Аз имах предвид, че ако генетично ти е заложено, да речем, да си 170, ако тренираш волейбол (примерно), ще станеш 171-2, а ако станеш щангист - 168-9....
Последно редактирано от Mladenoff : 02-25-2013 на 12:25
Да,ама друг път.
Аз имах предвид, че ако генетично ти е заложено, да речем, да си 170, ако тренираш волейбол (примерно), ще станеш 171-2, а ако станеш щангист - 168-9....
100% съм съгласен с това
не е доказано това .. може да си щангист или борец и пак да пораснеш повече от заложеното, зависи от хормоналния респонс ..
това е втълпен мит с баскетбола и волейбола
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
не знам, мен г-на по биология така ми ги обясни едно времевсе пак му викахме Ачо Фитнеса, моля ти се, блъскаше си редовно
Здравейте, от 16.11.11г. до сега 13.4.13г. съм пораснал с 10 смЯвно пубертета си казва думата.. Трябва да наблегна повече на храната. Взимах пчелно млечице известно време, клеева тинктура и сега пия витамин Ц от разтворимите само, че не ги разтварям ами ги смуча ;д Трябва и на съня да наблегна, защото не спя много. Още малко и започвам да ходя на лостове. Сега мисля да си взема бирена мая. Нещо друго да предложите?