Цитирай Първоначално написано от Yen_is_bacK Виж мнението
кривак, същата работа е да ти кажа даи ми докаателство че цигарите причиняват рак, при положение че има и хора с рак на дроба без да са пипали цигара .. а е хич няма да се занимавам с вас, братко заклевам се по скапани, и плиткоумни хора от вас които се смятат за професори не съм виждал, ама крайно КРАЙНО задръстени сте, и винаги ще си мислите че сте номер едно и знаете всичко, но просто всеки ще ви се смее, щот сте такива неосъзнати тапаци, ама то по-лесно се живее в измама квото и да напишеш ще си останеш тъп като на обущар гъза, общак който ми чете бб тийм и мускули стаменов, и се надъхва на някви ходещи таблици на менделеев вижаш ли разликата къде е, сега ще кажеш не щот няма как да я видиш, защото си по жалък и от плосък червей, много под нивовото си ми в познания и под нивото на фишера, хората отстрани ще ти се смеят, боклук такъв, пълен боклук ти си на светлинни години и твоя приятел също и цял живот ще си останете такива жалки индивиди ..
Ех нищо не можа да кажеш отново.Даже не прочетох целия ти пост,ама аз знам,че няма такова проучване.Има проучвания за точно обратното ,това са един от митовете сред пуберите като теб )