Пушач съм от години,разбира се не се гордея с това. За забраната за тютютнопушене на закрити места съм,колкото и да не е приятно зимата да излизаш да пушиш по студа. Честно казано по-неприятно ми е да не мога да дишам вътре и после всички дрехи да ми вонят на цигари. Въпреки,че съм пушач ,изключително много мразя някой да ми дими насреща.
За тези,които бяха писал нещо от сорта,че палят само когато пият...еми това за мен е най-голямата глупост. Или пушиш или не, след като не ти се е превърнало в навик не виждам защо трябва да се опитваш да го направиш такъв.
Колкото до закона,коллкото и на мен да не ми се ще,няма да се спазва.
Аз не пуша и не съм пробвала. Дразня се от миризмата, но съм свикнала с нея. Нямам желанието да пропуша, защото осъзнавам вредите, а и финансово не мога да си го позволя. И отгоре на това, не ми харесва просто.
Без да чета коментарите ти казвам БОКЛУЦИ НЯМА СМИСЪЛ някой вече като пушат и се мислят за ГОЛЯМА РАБОТА..
яж пии живей недей ги гледа събрали се вече там една бандичка и пушат и кво като пушат на 15-16 17-т.н само се тровиш.
Аз тренирам лека атлетика/спринтьор съм по добре си бягаи живей си ще живееш и то много по добре от тези пушачи.например
Дядо ми едвам едвам диша казвам ти много трудно диша подпира се на стената и едвам едвам и не ги спира продължава и кво и ти ли искаш да станеш такъв/а няма смисъл. дано да съм ти помогнал..