.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    O, aз май никога не съм пушила в компания. Пък започнах някъде на 14-15. Нито пък пред приятели въобще. Харесваше ми усещането. Най-вече пушех, когато си слушам музика или когато си седя на някоя пейка навън. Никога няма да разберете пък и не е нужно. Аз лично си обичах цигарите по начина, по който едно много дебело дете обича шоколада. Не му е полезен, дори му вреди, харчи си парите за него и тн., но продължава да яде. Когато навърших 18 ми беше много приятно да си седна с мама вечер да си говорим и да си запалим и двете по цигара. Не знам къде виждаш гъзария тук.
    Не се обяснявай. Няма смисъл. Аз надълго и нашироко съм водил спорове тук, ама вече нямам желание.

Пуша много, обичам цигарите и истината е, че не ме бриля за непушачите и тяхното здраве. И тъй.

След ядене най-обичам цигарата. И със пиенето.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Не се обяснявай. Няма смисъл. Аз надълго и нашироко съм водил спорове тук, ама вече нямам желание.

Пуша много, обичам цигарите и истината е, че не ме бриля за непушачите и тяхното здраве. И тъй.

Е тука се изказа много инфантилно, по твоята логика аз ще кажа:

Не пуша и след като има вече закон, ще се съобразявате с него и ще вървите да пушите на вън. Мен ме боли оная работа, че ще мръзнете или че не ви е приятно на вън и че ще умрете от рак.

Хайде лека вечер.

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението

Не мога да бъда по - съгласна.
    Последно редактирано от 3motion : 01-27-2013 на 07:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си