- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да се загуби девственост от тампони
Възможно ли е да се загуби девственост от тампони... и ако да как да кажа това на приятеля ми...
Ясно, че въпросът е тъп и предполагам отговорът му е не, но (към момчетата) има ли разлика когато едно момиче е отворено...
Тампоните са по мънички от мъжката прелест, но открива ли се значителна разлика след употребата им
Последно редактирано от limoncho : 12-29-2012 на 23:06
За да не си разкъсаш химена, използвай мини тампони. Иначе си девствена до момента, в който не правиш секс със мъж.
Зависи какви тампони ползваш... има едни такива по-малки както коментираха преди мен наричат ги "девствени тампони" при употребата им не се къса химена, иначе за какво ти е да му казваш на приятеля ти или си девствена или не си ако знае че си а ти не си и искаш да се оправдаеш намери друго обяснение ...
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Не. Девственост се губи, когато пенис влезе във вагината ти.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да, възможно е частично разкъсване на химена ти, затова има мини тампони. Но самата девственост си остава такава докато пениса не проникне във вагината ти. И как ще се усети разлика.. освен ако не си слагаш цял пън отдолу ? .. Ако вече не си девствена и гледаш как да минеш с обяснението за тампоните пред приятеля ти.. това е друго.![]()
За пръв път чувам такова нещо ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ако толкова си търсиш оправдание, кажи, че при раждането са ти срязали химена, за да не се мъчиш като пораснеш. Прави се на някои места, гледала съм по ТВ. ;д Но като цяло .. що ти е да се оправдаваш??
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Купувай си мини тампони. И не виждам какво има да се оправдаваш?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Бременна си, съжалявам.
Schhh! Hear the silence...
Първият път когато си сложих тампон бях девствена. Нямах друг избор, 4 капки - едва ходехТова обаче не попречи да си изпитам дозата болка и кървенето при първия път. Така че - не.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Найнннннннннннннн![]()