- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое най много харесвате в мъжете?
Атлетично, стройно, стегнато тяло.
Силни, жилави мъжки ръце с хубави длани и още по-хубави нокътни плочки, сериозно обръщам внимание. Втриса ме от обезкосмени мъжки ръце, та е ясно кво предпочитам.
Хубав, стегнат задник.
Тръпчинки.
Добре очертани скули.
Чаровна, хубава усмивка.
Четвъртита челюст.
Нагъл, изпиващ поглед(и аз обичам зеленооки).
Набола брада.
Много къса коса.
Добре оформени гърди.
Татуировки.
Плътен, мъжкарски, влудяващ глас.
Доволно голяма, красива и добре използвана вълшебна пръчица.
такова вече съм си намерила(и слава богу!), та съм приключила с търсенето отдавна. най-хубавото от всичко е, че има и още доста наглед качества, като изключим външността.
Последно редактирано от NambyPamby : 01-04-2013 на 23:26
Дададададада :д
Казах ли "същото"?
Високи, стройни мъже. Не харесвам тип "бургаска батка". Нито твърде слаби, нито с повечко килограми - няма да го върна заради това, но определено типът ми е строен и слаб пич, за който знам, че може да ме вдигне без да се изсипе.
Дълги пръсти.
Пръстени. С приятеля ми още първия път, като се видяхме, се заиграх с пръстените му. За него това било моментът, в който станало ясно, че конят ще ходи в реката :д
По-дълга от обичайното коса със собствено мнение, ама не да изглежда като на някой несресан олигофрен, ми да си има няква прическа. Виждала съм пичове обаче, на които късата коса (2-3 номер) просто им стои уникално.
Плътни и меки устни.
Съобразителност - кога, какво да направи.
Сексуалност, изразена в поведението. Е, падам си по намеци, засрамващи ме закачки. Трудно мога да бъда засрамена, ако успее по начин, различен от стила "ща клата кат...", евала. Приятелят ми все още успява след година и кусур заедно. Секс, секс, секс. В жестовете, в маниера, в начина на говорене - ленив, протяжен, бавен, нахален.
Стабилен характер, да не се превъзнася прекалено, да въздиша прекалено или да има някви страсти, които ОЛЕЛЕ-МАЛЕЛЕ! Дори да съм се запознала с някого преди 20 минути, правя някаква аналогия с моя характер. (Ето оттук тръгват приказките, че жените от третата среща мислят име на децата :Д). Понеже аз съм леко въздухарче така, изпадам в някви приповдигнати настроения или се притеснявам за нещо много, трябва ми стабилна основа. Ама да не е прекалено сериозен и приземяващ ме, няма да си допаднем дълго.
Четох някъде, че хората, които си приличали външно, били по-съвместими. Интересно е, че странични хора са казвали, че майка ми и баща ми си приличат (което хич не е така). И в сегашната ми връзка, и в една предишна съм имала визуално сходство с партньорите си, има нещо вярно.
Чувство за хумор, което съвпада с моето.
Интелигентен - ама това наистина не го пиша ей така. Сещам се веднага за един, който според мен е умен, обаче е толкова потрисащо сериозен и убеден в превъзходството си, че умирам. Хем е хубав, ама тцъ - по никакъв начин не си представям такъв човек до себе си. Ако по време на разговора ме научи на нещо ново, разкаже ми за няква област, от която се интересува, по начин, по който да го разбера (не да ми обяснява характеристиките на компютъра си или няква подобна глупост) - страхотно. Веднага си казвам "Брей".
Ако ми каже, че знае италиански (да речем) и го направи така, че веднага да ми се прииска да започна да го уча - е, впечатлена съм!
Ще се сетя за още нещо.
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-05-2013 на 10:02