.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Абе, приятелят ми е доста под 90 кила (слава Богу!), стоят му идеални за височината, не е върлина. Зависи от шашавите номерации, но предимно е M. Чувствам се мегазащитена.
    Идеята ми е, че не е необходимо да е трикрилен гардероб или да носи задължително XL, щото той може да ги носи понеже е с 10 кила отгоре на това, което трябва да е и иска да си крие паласките (примерно).

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^не става въпрос за това колко тежи, а за момента, в който те прегърне и се чувстваш като в детските години, като те прегръща някой възрастен...да се скриеш в него буквално - затова раменете трябва да са широки, няма значение колко тежи...макар че не харесвам публични прояви на близост, за това чувство си умирам и аз, оттам целия интерес към широки рамене/ големи гърбове
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    ^не става въпрос за това колко тежи, а за момента, в който те прегърне и се чувстваш като в детските години, като те прегръща някой възрастен...да се скриеш в него буквално - затова раменете трябва да са широки, няма значение колко тежи...макар че не харесвам публични прояви на близост, за това чувство си умирам и аз, оттам целия интерес към широки рамене/ големи гърбове
    Точно това казвам.
    Тя за килограмите говори, затова се включих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си