Ако е само до външния вид - харесвам момичета/жени, които имат женствени лица (не мога да го опиша с думи - те просто ми грабват погледа и това е ). По принцип се заглеждам предимно по светооките жени (синеоки, сивооки & зеленооки), но в редки случаи - и по момичета/жени с тъмни очи. Пример: онзи ден, когато се регистрирах в сайта, поразгледах темата със снимките и мога да твърдя, че ShtrudeL - модераторката на форума, ми е супер симпатична на външен вид (поне от снимките й, които видях тук)!
Такаа, продължавам с това, което ме привлича - харесват ми момичета/жени със стил и фигура (не твърдя да са с измъчен вид, като манекенките, а да имат някакви стройни пропорции на тялото). Не си падам по жени високи колкото мен или по-високи (аз съм 180 см.) и/или над 65 кг., и то в случай, че са към 175 см., ако са по-ниски - към 50 кг., макс. 54-55 кг. (аз съм към 78 кг. и мнението ми е, че след като е по-ниска от мен, не ми се иска момичето да ме гони по маса).
По отношение на гърдите - повече ме привличат момичетата с по-малки гърди, но се радвам и на такива с по-голямо деколте. Но не съм цицоман.
Това бе до външността, сега за поведението:
Не ми е особено приятно, когато момичето е като обществена тоалетна и през него са "минали" повече от 10-ма. Това ми подсказва, че май май то не става за по-дълготрайна връзка. И все си мисля, че когато стане някой ден майка - няма да бъде добра такава.
Не че нещо - но за мен това не е поведение на една бъдеща (във времето) майка. Падам се по-консервативен тип, т.е. повече моралист. И в този ред на мисли - не смятам, че момичетата имат повод за гордост, ако са ги лашкали повече от 10-15 човека, или са прави тройки, четворки, осморки и т.н., а особено когато по закон същите "Лолитки" все още се причисляват като "деца"...
За да не досаждам на аудиторията в сайта, мисля да спра до тук.