хм...за да ми хареса тряаа да има стойка-изправена с изпъчено дупе,не съм цицоман,но харесвам и големи цици , но съм дуперман , да има хубаво дупе хубави крака ,красиво лице,чаровно,сладко и женствено , да не отделя повече от 30 мин за да се гримира и китосва,да не ходи като кон,да знае как да се държи,да е умна,да е зряла, да е интересна и забавна,да има амбиции и цели в живота , да е силна жена и тва да си личи - а не като и кажа 2 приказки и да се разреве...да е поддържана,да ухае хубаво,да се облича добре и да се съблича още по-добре...да е дива,да е любознателна,да е леко луда - да е навитачка ,а не някоя скочубра суха , да е купонджийка , да е пие и да мисли трезво , да учи , да не ми споделя 101% всеки ден всичко ,което и се е случило с най-малки и незначителни детайли и да ме отекчава...никога да не ми отказва секс,да мога да си говоря на всякакви теми с нея...да е подредена и организирана, да не спи до 1-3 следобяд, да може да готви,да чете поне по 2 книги в месеца,да тренира,спортува и да се поддържа дори да няма нужда...и още много неща...а иначе най-много харесвам като цяло външния вид като винаги акцентирам на дупето и да е достатъчно умна и малко дръзка...Ако се намери момиче отговарящо на 1вите критерии ще се оженя за нея :Д