Скъсах с гаджето си преди 2 месеца. Бяхме заедно 1 година и го обичах адски много. Давах всичко за него, но тъй като няколко пъти исках от него да скъсаме преди това, защото виждах, че нещата някак куцат, пък и нали знаете-жени, понякога просто и ние не знаем кое е по-добре за нас, та накрая пак поисках да се съберем след толкова много време (2 месеца разделени), но той не поиска. Каза ми, че вече го е страх да бъде с мен и още куп оправдания (поне на мен ми изглеждат такива, защото ако ме искаше истински щеше да превъзмогне всичко и пак да сме заедно). Както и да е, казах си, че повече няма да го търся и няма да мисля за него, просто ще започна от начало. Обаче има едно огромно ОБАЧЕ. Вчера ме потърси и каза, че има нужда от мен и не знам още какво. В момента се питам какви игри играе този човек, дали наистина ме обича или просто не му пука? Кажете какво да правя? Има още двама човека, с които общувам, но просто не е същото както с него. Въпреки всичко една част от мен казва, че трябва да продължа и да не се оставям отново да ме нарани, а друга казва, че трябва да опитам отново. Не знам вече. Кажете ми какво да правя, моля!