- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забивкиииииии
Много ще е кратко .Какво правите по време на забивка освен целуване ?
Много ще е кратко. При всеки различно. Боже.
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Обсъждаме международното положение и крехкия мир в Близкия Изток.
Ти се шегуваш, ама познавам хора, които го правят супернаставнически и дърварски, но има и хора, които обсъждат важни теми с такъв маниер, че моменталически бих лапнала не само кукичката, ами и въдицата :д
(Да не се тълкува грешно, моля.)
Едит: Говорене. small talk с подходящия тембър.
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-05-2013 на 09:01
Бъркам си в ушите.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Говорим си какво сме яли на закуска предния ден...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
По време на забивка вече съм направил 2 крачки,топката е в дясната ръка и след около 0.4 секунди полет тряскам топката в коша!!!![]()
Не съм по забивките , но като стане дума , само натискане без повече ;д не бих го правила с човек който бегло познавам
Говорим си за приликите на Сталин и Хитлер.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
http://www.google.bg/imgres?num=10&h...9,r:0,s:0,i:85
друго правят там
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ми не знам,не ми се е случвало да има забивки покрай мен(освен докато играех баскетбол ,но това е друга тема).
При свалка много яко върви коки фъни![]()
И да питам, всички ли веднага на момента, първи час от запознанството/забивката почвате да се натискате?! huh?
Edit: схванах идеята ,чак сега,ама пак ми се струва тъпо и не си падам по еднодневки/часки![]()
Последно редактирано от granger : 01-06-2013 на 15:38
maDamn
Объждаме уравнения и озоновата дупка
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън