.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Question Оргазъм на момиче

Как мога да доставя огромно удоволствие на моята приятелка, когато правим секс тя усеща удоволствие от това но ми казва че не и "идва" кефа. След секса понякога я търкам докато свърши. Знам че при всяко момиче е различно, но все пак да питам при клиторния оргазъм нещо трябва ли да излиза като течност или това е само при вагиналния? И всяка жена ли може да изпита вагинален оргазъм и с какво мога да засиля този оргазъм?

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Намери G-точката , бро... Works every time )

Някакви напътствия как да я намеря?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Вкарваш пръст, цепиш 90 градуса на горе. Стимулирай клитора.

Някои жени не достигат до вагинален оргазъм през целия си живот. Докато го правите, може с една ръка тя или ти да си/и стимулира/ш клитора.

И, не. Нищо не излиза от клитора при оргазъм, лол.

А при вагиналният какво излиза, и ако стимулирам г-точката ще получи ли вагинален оргазъм?
    Последно редактирано от Kirkataaa : 01-02-2013 на 14:15

Според книгата на Паулу Коелю - 11 минути , G-точката се намира в дъното на коридора, последната врата вляво .
    Но моя съвет е цитат от филма "Гадни Копилета" :
    - Знаеш ли как се стига до Карнеги Хол ? С практика ! "
    Провери в Гугъл, бро. Не ме карай да те нареждам пред всички .

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Изберете поза, при която може да се стимулира клитора. Така ще получава двойно удоволствие и ще се нагоди. Може да включите в заниманията си и бръмчаща играчка.

Момчета искам наистина да и доставя много хубав оргазъм, искам и тя да получава голямо удоволствие от секса. Много са случайте за край на връзка поради незадоволяващ секс. Аз я обичам много и искам да и доставям максимално удоволствие, тази Г-точка да не би да е нещо като пъпчица някаква, понеже като съм си пъхъл пръстите съм осещал нещо такова горе. За клитора как по точно да си играя с него, като го бутам тои е един такъв мек и като го стискам е като мека пишка. Въпроса ми е това нещо трябва да го галя ли или?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kirkataaa Виж мнението
    За клитора как по точно да си играя с него, като го бутам тои е един такъв мек и като го стискам е като мека пишка.
    ...
    Някой да ме гръмне. Веднага, ако е възможно.

Напомня ми за сцена от култов филм. Идеята беше, че циците са като торба с пясък.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ...

Напомня ми за сцена от култов филм. Идеята беше, че циците са като торба с пясък.
    същата реакция,мацка...
    ахаха не мога повече , ние си имаме меки пишки юхуу
    maDamn

Повече от фен Аватара на Scarface_
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ...

хаха 40-годишен девственик...готин филм

по темата пич сигурен съм , че си дървен...тряаа се отпуснеш и да правиш всичко с финес и увереност...отдели повече време на на момичето и играта...купи някъв лусион или бебешко олио за масажи или растопи свинска мас ако щеш "Д направи и един бавен масаж на мека светлина...целувай е като акцентираш около зърната и вътрешната част на бедрата , но наистина отдели време и не бързай,важно е да не бързаш...след като почнеш да и "търкаш" паржолата започни да и смучеш и леко да хапеш зърната й,шията , когато усетиш , че си е възбудил и те иска и го вкарай бавно , като за начало мисионерската не е лош избор така че да е гледаш в очите и да чуваш по-добре въздишанията ... трябва да го вкарваш с различна амплитуда в началото по-бавно, в края когато следва кулминацията ще забързваш,но никога не стой повече от 5 мин на 1 темпо или движение...трябва да се научиш да познаваш тялото й ... мани тея клиторни оргазми , след като е свършиш вагинално след време , ще започнеш и анално и squirt ще излиза нещо , като ти е мерак :Д и тогава ще е повече от задоволена
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    хаха 40-годишен девственик...готин филм

по темата пич сигурен съм , че си дървен...тряаа се отпуснеш и да правиш всичко с финес и увереност...отдели повече време на на момичето и играта...купи някъв лусион или бебешко олио за масажи или растопи свинска мас ако щеш "Д направи и един бавен масаж на мека светлина...целувай е като акцентираш около зърната и вътрешната част на бедрата , но наистина отдели време и не бързай,важно е да не бързаш...след като почнеш да и "търкаш" паржолата започни да и смучеш и леко да хапеш зърната й,шията , когато усетиш , че си е възбудил и те иска и го вкарай бавно , като за начало мисионерската не е лош избор така че да е гледаш в очите и да чуваш по-добре въздишанията ... трябва да го вкарваш с различна амплитуда в началото по-бавно, в края когато следва кулминацията ще забързваш,но никога не стой повече от 5 мин на 1 темпо или движение...трябва да се научиш да познаваш тялото й ... мани тея клиторни оргазми , след като е свършиш вагинално след време , ще започнеш и анално и squirt ще излиза нещо , като ти е мерак :Д и тогава ще е повече от задоволена

Доста изчерпателен отговор, Мерси!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Приятел, това момиче е жив човек, а не електронна игра дето се чудиш как да превъртиш или да минеш нивото. Най-лесното е да говориш с нея и тя да ти покаже кое и как й харесва.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Kirkataaa Виж мнението
    За клитора как по точно да си играя с него, като го бутам тои е един такъв мек и като го стискам е като мека пишка. Въпроса ми е това нещо трябва да го галя ли или?
    Честно? Я наистина отвори чичко Гугъл, че вече звучиш отчайващо.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Прочетох малко в гугъл, сега въпроса ми е при стимулиране на г-точката какъв оргазъм се получава?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Божичко... И ти си тръгнал секс да правиш.

Ужас.

Кво ме оплювате, ако знаех нямаше да питам. Егати хората....

Голям фен Аватара на reperw
    препоръчвам ти филма How to Eat Pussy Like a Champ помага

Супер фен
    Човече, вземи и намери отнякъде електрошокова палка и й я набутай. Постави я малко под напрежение и ще видиш как ще изпитва конвулсии, когато ти пожелаеш. Все пак човек е електропроводимо същество и мускулната му тъкан се съкращава под въздействието на протичащ ток. За сведение - електрошоковата палка има много високо напрежение и нисък ампераж, т.е. няма опасност да я изпържиш с този ток ("доставен" от 9V батерия). А всъщност оргазмът при жените не е нищо повече от конвулсии на матката, които "пращат" жените в неадекватно екстазно състояние!

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Човече, вземи и намери отнякъде електрошокова палка и й я набутай. Постави я малко под напрежение и ще видиш как ще изпитва конвулсии, когато ти пожелаеш. Все пак човек е електропроводимо същество и мускулната му тъкан се съкращава под въздействието на протичащ ток. За сведение - електрошоковата палка има много високо напрежение и нисък ампераж, т.е. няма опасност да я изпържиш с този ток ("доставен" от 9V батерия). А всъщност оргазмът при жените не е нищо повече от конвулсии на матката, които "пращат" жените в неадекватно екстазно състояние!
    Кво става е проф.д-р на Всичкологическите науки ...
    Последно редактирано от Foxa^ : 01-03-2013 на 13:10

Супер фен
    Тук е мястото да споделя, че в началото - и момичетата, и момчетата, са... момичета.
    Но ние момчетата/мъжете докато сме били още в корема на майките си, сме били изложени на по-високи нива тестостерон.
    В резултат - клиторът, който по принцип се явява недоразвит пенис, се развива до много по-големи и по-видими размери. И така - благодарение на тестостерона, ние можем да пикаем прави и да си го мерим с линийка!

Последните един-два реда са написани умишлено с цел вкарване на умерени нива простотийка в тази тема!

Голям фен Аватара на stambelan
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Тук е мястото да споделя, че в началото - и момичетата, и момчетата, са... момичета.
    Но ние момчетата/мъжете докато сме били още в корема на майките си, сме били изложени на по-високи нива тестостерон.
    В резултат - клиторът, който по принцип се явява недоразвит пенис, се развива до много по-големи и по-видими размери. И така - благодарение на тестостерона, ние можем да пикаем прави и да си го мерим с линийка!

Последните един-два реда са написани умишлено с цел вкарване на умерени нива простотийка в тази тема!
    Прав си, но има клитори по 7см, които също могат да се мерят с линийка. :Д

По темата К*р за Дж точката!
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

G-точката е на горната стена на влагалището,кожата там е малко по грапава,когато започнеш да я стимулираш,леко набъбва (не мога да ти кажа точно къде е,защото при всяка жена е различно)!!!! Пробвайте следната поза:тя да легне по корем,единият и крак да е свит към гърдите,ти прекрачваш опънатия й крак и проникваш,така пениса стимулира директно G-точката,а ти междувременно стимулирай клитора й с ръка............ Дано съм помогнала,успех

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от ManuelaK Виж мнението
    Най-накрая дано се образова
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си