- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оргазъм на момиче
Как мога да доставя огромно удоволствие на моята приятелка, когато правим секс тя усеща удоволствие от това но ми казва че не и "идва" кефа. След секса понякога я търкам докато свърши. Знам че при всяко момиче е различно, но все пак да питам при клиторния оргазъм нещо трябва ли да излиза като течност или това е само при вагиналния? И всяка жена ли може да изпита вагинален оргазъм и с какво мога да засиля този оргазъм?
Вкарваш пръст, цепиш 90 градуса на горе. Стимулирай клитора.
Някои жени не достигат до вагинален оргазъм през целия си живот. Докато го правите, може с една ръка тя или ти да си/и стимулира/ш клитора.
И, не. Нищо не излиза от клитора при оргазъм, лол.
А при вагиналният какво излиза, и ако стимулирам г-точката ще получи ли вагинален оргазъм?
Последно редактирано от Kirkataaa : 01-02-2013 на 14:15
Според книгата на Паулу Коелю - 11 минути , G-точката се намира в дъното на коридора, последната врата вляво .
Но моя съвет е цитат от филма "Гадни Копилета" :
- Знаеш ли как се стига до Карнеги Хол ? С практика ! "
Провери в Гугъл, бро. Не ме карай да те нареждам пред всички .
Изберете поза, при която може да се стимулира клитора. Така ще получава двойно удоволствие и ще се нагоди. Може да включите в заниманията си и бръмчаща играчка.
Момчета искам наистина да и доставя много хубав оргазъм, искам и тя да получава голямо удоволствие от секса. Много са случайте за край на връзка поради незадоволяващ секс. Аз я обичам много и искам да и доставям максимално удоволствие, тази Г-точка да не би да е нещо като пъпчица някаква, понеже като съм си пъхъл пръстите съм осещал нещо такова горе. За клитора как по точно да си играя с него, като го бутам тои е един такъв мек и като го стискам е като мека пишка. Въпроса ми е това нещо трябва да го галя ли или?
хаха 40-годишен девственик...готин филм
по темата пич сигурен съм , че си дървен...тряаа се отпуснеш и да правиш всичко с финес и увереност...отдели повече време на на момичето и играта...купи някъв лусион или бебешко олио за масажи или растопи свинска мас ако щеш "Д направи и един бавен масаж на мека светлина...целувай е като акцентираш около зърната и вътрешната част на бедрата , но наистина отдели време и не бързай,важно е да не бързаш...след като почнеш да и "търкаш" паржолата започни да и смучеш и леко да хапеш зърната й,шията , когато усетиш , че си е възбудил и те иска и го вкарай бавно , като за начало мисионерската не е лош избор така че да е гледаш в очите и да чуваш по-добре въздишанията ... трябва да го вкарваш с различна амплитуда в началото по-бавно, в края когато следва кулминацията ще забързваш,но никога не стой повече от 5 мин на 1 темпо или движение...трябва да се научиш да познаваш тялото й ... мани тея клиторни оргазми , след като е свършиш вагинално след време , ще започнеш и анално и squirt ще излиза нещо , като ти е мерак :Д и тогава ще е повече от задоволена
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Приятел, това момиче е жив човек, а не електронна игра дето се чудиш как да превъртиш или да минеш нивото. Най-лесното е да говориш с нея и тя да ти покаже кое и как й харесва.
Прочетох малко в гугъл, сега въпроса ми е при стимулиране на г-точката какъв оргазъм се получава?
Божичко... И ти си тръгнал секс да правиш.
Ужас.
Човече, вземи и намери отнякъде електрошокова палка и й я набутай. Постави я малко под напрежение и ще видиш как ще изпитва конвулсии, когато ти пожелаеш. Все пак човек е електропроводимо същество и мускулната му тъкан се съкращава под въздействието на протичащ ток. За сведение - електрошоковата палка има много високо напрежение и нисък ампераж, т.е. няма опасност да я изпържиш с този ток ("доставен" от 9V батерия). А всъщност оргазмът при жените не е нищо повече от конвулсии на матката, които "пращат" жените в неадекватно екстазно състояние!![]()
Тук е мястото да споделя, че в началото - и момичетата, и момчетата, са... момичета.
Но ние момчетата/мъжете докато сме били още в корема на майките си, сме били изложени на по-високи нива тестостерон.
В резултат - клиторът, който по принцип се явява недоразвит пенис, се развива до много по-големи и по-видими размери. И така - благодарение на тестостерона, ние можем да пикаем прави и да си го мерим с линийка!
Последните един-два реда са написани умишлено с цел вкарване на умерени нива простотийка в тази тема!![]()
G-точката е на горната стена на влагалището,кожата там е малко по грапава,когато започнеш да я стимулираш,леко набъбва (не мога да ти кажа точно къде е,защото при всяка жена е различно)!!!! Пробвайте следната поза:тя да легне по корем,единият и крак да е свит към гърдите,ти прекрачваш опънатия й крак и проникваш,така пениса стимулира директно G-точката,а ти междувременно стимулирай клитора й с ръка............ Дано съм помогнала,успех
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън