.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Паразити :(

Незнам как да започна.. просто съм много отчаян вече. От както се помня (от много малък) имам чревни паразити (глисти) не са детски глисти или някакви опасни доколкото съм ровил в интернет, мисля, че са острици (кръглите паразити) малки няколко милиметра, но знам, че лечението е доста трудно (упорити са), това е от много години пробвал съм всичко, без лекарства, не съм ходил на лекар (в интернет четох, че се срещат най често при деца, уви и при по-големи се срещат явно, ако може да ми кажете ефикасно лекарство, неискам да ходя по лекари да давам изпражнения и разни други изследвания, неприятно ми е (то на никой не му е приятно), надявам се, че ме разбирате! Ако може дайте съвети с лекарства (ефикасни) и други методи, ще съм ви благодарен!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    МИ изсери се в кенефа и преди да пуснеш водата вземи там 1,2 килограма от лайнотои го сложи в има такива специални шишенца и го зансеи на лекар. толкова ли е сложно. Без лекар и специални лекарства предписани от спИциалист няма начин...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на ameli
    Иди на лекар, няма нищо срамно в това, особено щом става въпрос за здравето ти.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    иди на лекар и си мий ръцете никакво чесане
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на besso
    Цитирай Първоначално написано от Kosam4o Виж мнението
    неискам да ходя по лекари да давам изпражнения и разни други изследвания, неприятно ми е (то на никой не му е приятно), надявам се, че ме разбирате! Ако може дайте съвети с лекарства (ефикасни) и други методи, ще съм ви благодарен!
    А по-приятно ли ти е тия неща да живеят в теб?! Чувал съм, че чесън и сурово тиквено семе помагат, но търси в гугъл. И иди на лекар, това не е шега.

Иди на лекар, бе човек, ние няма как да ти дадем рецепта с лекарства. Най-малкото е против правилата на форума, а ти какво, би послушал някви непознати и би си купил дадено лекарство, ако ти го препоръчаме??!?!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN

Cool

Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    А по-приятно ли ти е тия неща да живеят в теб?! Чувал съм, че чесън и сурово тиквено семе помагат, но търси в гугъл. И иди на лекар, това не е шега.
    И аз преди имах. Казваха ми да ям по 20 тиквени семки на ден и така 3 седмици, ама аз ги мразех, затова минах на друго.
    Когато ги откриха се лекувах с хомеопатия, но единственото, което ми казаха беше да пия карамфилено семе. 21 дни по 3 сутрин и вечер, т.е. 6 на ден (като цяло то е полезно за всичко и особено за кожата и понякога хората да го пили само зареди това. Няма неприятни последици като антибиотиците). Изчистиха се, но жената каза, че оставят един вид помен от тях (мисля, че това е като щета или и аз не знам ;( ) Ако намериш къде в твоя град се продават такива- добре, но ще ти трябва една голяма и една малка кутия, които са общо към 25 лева Ако има нещо, питай да казвам.
    Последно редактирано от SwEeTMuFFiN : 01-06-2013 на 10:32
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си