.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Интимната хигиена по време на секс-вие?

Значи може да ви се стори странен въпроса ми, но наскоро говорих с една приятелка по тази тема и останах шокирана от отговора и и искам да попитам вие как процедирате, защото нейното ми се стори малко странно.

Когато правим секс, приятеля ми свършва отиваме и се измиваме... гушкаме се а у втори път правим, свършва пак отиваме да се измием. Тъй като го правим без презерватив, той ходи да пишка след всеки път, а аз пишкам, ако имам възможност преди да почнем и след всеки път когато той свърши, но ако не ми идва не пикая и така. Ако нямаме къде да се измием се чистим с интимни кърпички след всеки тек. (Това за пикаенето преди и след секс го четох в интернет, че било добре, защото не се събирали микроби и т.н.)
    Тъй като тя с приятеля си винаги правят секс в неговия апартамент, тя ми каза, че се мие чак като се прибере в тях. И бях WTF?! Как така между пътите, в които го правят тя не се мие и после си обува гащите с мазно между краката и върви половин километър до тях и чак тогава се мие.

Кажете ми вие как процедирате? Аз ли се престаравам или тя не е в ред?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Т'ва не беше най-удачното четиво за повреме на ядене, но..

Ми аз лично винаги се мия, няма да се обличам със всичките тия "работи"... Не мисля че е много хигиенично, ама всеки си преценя за себе си.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е, пък тебе к`во те бърка тая мие ли се или не?!
    Това, че не се мие не значи, че не се "почиства"(предполагам; примерно с кърпичка)

anonymous708973
    Guest
    Пикаенето изобщо не е с цел да няма микроби, а да се изчисти каналчето от останала сперма, защото половата система на мъжете е устроена така, че урината и спермата идват от един и същи канал. Бахти, все едно обяснявам на осми клас.

Добре де, като сте в тях се измивате, ок, това е нормално.. ами например правите секс в кола? Тогава какво? Ще се използват кърпички естествено.. все пак не винаги човек може да се измие на място..
    Иначе да, ако сте в апартамент, къща, етц. трябва да се миете, или поне е препоръчително..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пикаенето изобщо не е с цел да няма микроби, а да се изчисти каналчето от останала сперма, защото половата система на мъжете е устроена така, че урината и спермата идват от един и същи канал. Бахти, все едно обяснявам на осми клас.
    Тя май имаше в предвид, че тя го прави заради това, а не той. За него е ясно(надявам се).

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Добре, де. Ти нали се миеш, какво те бърка дали твойта приятелка го прави или не?

По принцип за мен е по-хубавичко да се изкъпем. Маха се потта, чист си и т.н. Но като нямаш възможност или бързаш, все тая.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    много мразя думата ПИКАЯ...и то от жена да го каже..изпозлзвай уринирам или отивам по малка нужда...

иначе твоята приятелка е зле!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тя имаше предвид за нея. И да, точно с такава цел е. Особено пък след секс.

Авторке, и аз не знам защо се бъркаш за тези неща. Нейна си работа кога какво ще си мие.
    Аз лично се къпя винаги непосредствено след и преди секс, независимо колко пъти сме го правили.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Тя имаше предвид за нея. И да, точно с такава цел е. Особено пък след секс.
    Мислих, че за него говори. Извинявам се.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Авторке, и аз не знам защо се бъркаш за тези неща. Нейна си работа кога какво ще си мие.
    Аз лично се къпя винаги непосредствено след и преди секс, независимо колко пъти сме го правили.
    Аха, същото.
    Някакси ми стой не особено хигиенично да не го правиш, знам ли, такова ми е мнението.
    Вечно съм в банята просто ..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Винаги се мия преди и след. Няма как да се обуя с мазнотиите, а ако приятеля ми види такова нещо, ще ме изхвърли с шутове навън
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    много мразя думата ПИКАЯ...и то от жена да го каже..изпозлзвай уринирам или отивам по малка нужда...

иначе твоята приятелка е зле!
    Жена няма да я чуеш да го казва, а след 'Как така между пътите, в които го правят тя не се мие и после си обува гащите с мазно между краката и върви половин километър до тях и чак тогава се мие.'
    трябваше да се сетиш, че е момче.

Приятелката ти е зле. На мен ми е хубаво да си се изкъпем, някак си сякаш си чистичък и гушкането после ми е по-яко. Ако няма как да се измиеш (примерно ако сте го правили в кола) хората са измислили мокри кърпички и такам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    хубаво ми е да се изкъпем след това
    ако нямаме възможност, кърпички и после при първа възможност-душ
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от ManonDilova Виж мнението
    Значи може да ви се стори странен въпроса ми, но наскоро говорих с една приятелка по тази тема и останах шокирана от отговора и и искам да попитам вие как процедирате, защото нейното ми се стори малко странно.

Когато правим секс, приятеля ми свършва отиваме и се измиваме... гушкаме се а у втори път правим, свършва пак отиваме да се измием. Тъй като го правим без презерватив, той ходи да пишка след всеки път, а аз пишкам, ако имам възможност преди да почнем и след всеки път когато той свърши, но ако не ми идва не пикая и така. Ако нямаме къде да се измием се чистим с интимни кърпички след всеки тек. (Това за пикаенето преди и след секс го четох в интернет, че било добре, защото не се събирали микроби и т.н.)
    Тъй като тя с приятеля си винаги правят секс в неговия апартамент, тя ми каза, че се мие чак като се прибере в тях. И бях WTF?! Как така между пътите, в които го правят тя не се мие и после си обува гащите с мазно между краката и върви половин километър до тях и чак тогава се мие.

Кажете ми вие как процедирате? Аз ли се престаравам или тя не е в ред?
    Ми, като за начало използвайте капути и след това му кажи: ела да се изкъпеме заедно. ако не иска да се къпе, му кажи, че ще му врътнеш една свирка под душа . Така и той ще е доволен, и ти също, че се е измил!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ManonDilova Виж мнението
    Аз ли се престаравам или тя не е в ред?
    Ти се престараваш. Смисъл..няма нищо лошо. И аз обичам да ми е чистичко, но много пъти е било на място,което не позволява и не съм умряла като съм изчакала да се прибера. Все пак между тековете е и много по-хубаво да се погушкате, вместо да тичаш към банята сякаш те е залял с белина.
    Много нагласено ми се струва всеки един път да е... стерилен. ;D
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Град
    Бургадидас !
    Е, гушкането си е гушкане... ама тря'а ли да седим с мазгята?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    Bulgaria
    Няма да те убие. Не разбирам какво всички се превземат толкова, това си е част от тялото. Хубаво е да си има добра хигиена, но някакви там минути... нашето си е все пак

Град
    Бургадидас !
    Принципно си прав/а, ама аз съм болен на тема "чистота" и ако не отида се измия, не мога. Дискомфортно ми е ;д

Фен
    Ти ти и такива неща ли правиш буаххахаахха

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Принципно си прав/а, ама аз съм болен на тема "чистота" и ако не отида се измия, не мога. Дискомфортно ми е ;д
    На мен би ми било, ако заспя без да се измия , само за малко не ми пречи. ;D

Повече от фен Аватара на Mery_J
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Ти се престараваш. Смисъл..няма нищо лошо. И аз обичам да ми е чистичко, но много пъти е било на място,което не позволява и не съм умряла като съм изчакала да се прибера. Все пак между тековете е и много по-хубаво да се погушкате, вместо да тичаш към банята сякаш те е залял с белина.
    Много нагласено ми се струва всеки един път да е... стерилен. ;D
    Абсолютно!

Не мога да не се изкъпя след секс. Някак си ми е дискомфортно.
    FUCKтически не ме интересува

Супер фен Аватара на djipsito
    И аз мисля, че е престараване и превземане. Тва, че се къпе чак като се прибере, не означава, че се е оставила цялата мъзгясала и оплескана в сперма. Обувала се с мазно между краката ЛОЛ.. аз ли не съм наред или като свършиш (ако свършвате), пресъхва така да го кажа.. То тва май по-притеснително, да си оставаш мазна, т.е недоебана..

Аз лично не бързам да тичам към банята, нито той и досега не съм получавала шутове, щото видиш ли, съм се почистила с мокри кърпички и съм легнала да се гушкаме. Съгласна съм с горното мнение, не мисля, че сме се въргаляли в лайна или кал или сме се заливали с не знам кво. И аз бих се обидила ако след като свършим тича към банята, все едно аз съм няква гнусна... Обичам да мириша на него и обичам да мирише на секс.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си