- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимната хигиена по време на секс-вие?
Значи може да ви се стори странен въпроса ми, но наскоро говорих с една приятелка по тази тема и останах шокирана от отговора и и искам да попитам вие как процедирате, защото нейното ми се стори малко странно.
Когато правим секс, приятеля ми свършва отиваме и се измиваме... гушкаме се а у втори път правим, свършва пак отиваме да се измием. Тъй като го правим без презерватив, той ходи да пишка след всеки път, а аз пишкам, ако имам възможност преди да почнем и след всеки път когато той свърши, но ако не ми идва не пикая и така. Ако нямаме къде да се измием се чистим с интимни кърпички след всеки тек. (Това за пикаенето преди и след секс го четох в интернет, че било добре, защото не се събирали микроби и т.н.)
Тъй като тя с приятеля си винаги правят секс в неговия апартамент, тя ми каза, че се мие чак като се прибере в тях. И бях WTF?! Как така между пътите, в които го правят тя не се мие и после си обува гащите с мазномежду краката и върви половин километър до тях и чак тогава се мие.
Кажете ми вие как процедирате? Аз ли се престаравам или тя не е в ред?
Т'ва не беше най-удачното четиво за повреме на ядене, но..![]()
Ми аз лично винаги се мия, няма да се обличам със всичките тия "работи"... Не мисля че е много хигиенично, ама всеки си преценя за себе си.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Е, пък тебе к`во те бърка тая мие ли се или не?!
Това, че не се мие не значи, че не се "почиства"(предполагам; примерно с кърпичка)
Пикаенето изобщо не е с цел да няма микроби, а да се изчисти каналчето от останала сперма, защото половата система на мъжете е устроена така, че урината и спермата идват от един и същи канал. Бахти, все едно обяснявам на осми клас.
Добре де, като сте в тях се измивате, ок, това е нормално.. ами например правите секс в кола? Тогава какво? Ще се използват кърпички естествено.. все пак не винаги човек може да се измие на място..
Иначе да, ако сте в апартамент, къща, етц. трябва да се миете, или поне е препоръчително..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Добре, де. Ти нали се миеш, какво те бърка дали твойта приятелка го прави или не?
По принцип за мен е по-хубавичко да се изкъпем. Маха се потта, чист си и т.н. Но като нямаш възможност или бързаш, все тая.
много мразя думата ПИКАЯ...и то от жена да го каже..изпозлзвай уринирам или отивам по малка нужда...
иначе твоята приятелка е зле!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Винаги се мия преди и след. Няма как да се обуя с мазнотиите, а ако приятеля ми види такова нещо, ще ме изхвърли с шутове навън![]()
Трагедията е пълна...
Приятелката ти е зле. На мен ми е хубаво да си се изкъпем, някак си сякаш си чистичък и гушкането после ми е по-яко. Ако няма как да се измиеш (примерно ако сте го правили в кола) хората са измислили мокри кърпички и такам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ти се престараваш. Смисъл..няма нищо лошо. И аз обичам да ми е чистичко, но много пъти е било на място,което не позволява и не съм умряла като съм изчакала да се прибера. Все пак между тековете е и много по-хубаво да се погушкате, вместо да тичаш към банята сякаш те е залял с белина.
Много нагласено ми се струва всеки един път да е... стерилен. ;D
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Е, гушкането си е гушкане... ама тря'а ли да седим с мазгята?![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Няма да те убие. Не разбирам какво всички се превземат толкова, това си е част от тялото. Хубаво е да си има добра хигиена, но някакви там минути... нашето си е все пак![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Принципно си прав/а, ама аз съм болен на тема "чистота" и ако не отида се измия, не мога. Дискомфортно ми е ;д
Ти ти и такива неща ли правиш буаххахаахха
Не мога да не се изкъпя след секс. Някак си ми е дискомфортно.
FUCKтически не ме интересува![]()
И аз мисля, че е престараване и превземане. Тва, че се къпе чак като се прибере, не означава, че се е оставила цялата мъзгясала и оплескана в сперма. Обувала се с мазно между краката ЛОЛ.. аз ли не съм наред или като свършиш (ако свършвате), пресъхва така да го кажа.. То тва май по-притеснително, да си оставаш мазна, т.е недоебана..
Аз лично не бързам да тичам към банята, нито той и досега не съм получавала шутове, щото видиш ли, съм се почистила с мокри кърпички и съм легнала да се гушкаме. Съгласна съм с горното мнение, не мисля, че сме се въргаляли в лайна или кал или сме се заливали с не знам кво. И аз бих се обидила ако след като свършим тича към банята, все едно аз съм няква гнусна... Обичам да мириша на него и обичам да мирише на секс.
Първоначално написано от antifashionshit