.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    И аз мисля, че е престараване и превземане. Тва, че се къпе чак като се прибере, не означава, че се е оставила цялата мъзгясала и оплескана в сперма. Обувала се с мазно между краката ЛОЛ.. аз ли не съм наред или като свършиш (ако свършвате), пресъхва така да го кажа.. То тва май по-притеснително, да си оставаш мазна, т.е недоебана..

Аз лично не бързам да тичам към банята, нито той и досега не съм получавала шутове, щото видиш ли, съм се почистила с мокри кърпички и съм легнала да се гушкаме. Съгласна съм с горното мнение, не мисля, че сме се въргаляли в лайна или кал или сме се заливали с не знам кво. И аз бих се обидила ако след като свършим тича към банята, все едно аз съм няква гнусна... Обичам да мириша на него и обичам да мирише на секс.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    И аз мисля, че е престараване и превземане. Тва, че се къпе чак като се прибере, не означава, че се е оставила цялата мъзгясала и оплескана в сперма. Обувала се с мазно между краката ЛОЛ.. аз ли не съм наред или като свършиш (ако свършвате), пресъхва така да го кажа.. То тва май по-притеснително, да си оставаш мазна, т.е недоебана..

Аз лично не бързам да тичам към банята, нито той и досега не съм получавала шутове, щото видиш ли, съм се почистила с мокри кърпички и съм легнала да се гушкаме. Съгласна съм с горното мнение, не мисля, че сме се въргаляли в лайна или кал или сме се заливали с не знам кво. И аз бих се обидила ако след като свършим тича към банята, все едно аз съм няква гнусна... Обичам да мириша на него и обичам да мирише на секс.
    На същото мнение съм. И особено , когато знам, че ще повторим или потретим след това, просто не виждам смисъл. Не, че пестим вода, просто ми е по-приятно ей така просто да си лежим двамата.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението

Мда.
    За момент се зачудих дали само аз съм така.
    Мазно, вика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си