.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Супер фен
    Окей, няма да съм от хората които просто напускат темата без да разяснят Може да има и други като мен, за това за тези които се интересуват.
    Разтърсих се и това което имам се нарича "Нервен Стомах" или по-точно гадене, предизвикано от нерви. Вече четвърти ден не съм я виждал и все още ми се гади всяка сутрин при първата помисъл за нея (е, само първите 2 дена се стигна до повръщане).

Нервния стомах може да включва:
    Пеперудки в стомаха
    •Къркорещ стомах
    Сърцебиене
    •Чувство на страх
    •Болки в стомаха
    •Гаден вкус в устата
    Слабост и гадене
    Повръщане и диария
    Свит стомах, загуба на апетит и лошо храносмилане
    *При мен са силно проявени само подчертаните.

Аз отказвам да взимам всякакви лекарства, защото така един вид избирам лесния път а истината е, че не трябва да свиквам така. Сега се замислям за разни аромати и видове чай които да ме успокояват всяка сутрин докато на края не свикна да съм с това момиче. Защото съвсем сериозно, истински АД е. Вечерта се чувствам силен като титан, нищо ми няма а на сутринта съм настъпена мравка на която не й се живее.
    Също така един от най-простите начини за решаване на този проблем е излизане на вън в някой парк на спокойство, дишане през носа и издишане бавно през устата, като слуха се концентрира върху шума от влизащия и излизащия въздух.
    Четох, че медитацията помагала много, но не смятам, че е за мен.
    Последно редактирано от Uzerneim : 01-08-2013 на 08:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си