.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Супер фен

Стрес от любов?

Здравейте! По принцип си падам много емоционален човек (на 18 съм, едър мъж). Та наскоро си хванах сериозна приятелка, най-сериозната от всички до сега. Но без значение колко я обичам (адски много я обичам ), все преди да се срещнем ми става супер зле. Повръща ми се, треперя като листо. Но като я видя всичко се успокоява, като на следваща сутрин (не сме преспивали до сега) се будя в нервна криза, отивам да повръщам, може да имам диария и пак треперя супер много. До сега нищо друго не ми е причинявало подобно нещо.
    Това което искам да питам е на някой друг случва ли му се или да ходя на психолог

Момичето ти е взело акъла, няма лошо, след време ще мине.

Супер фен
    Дано да си прав, че не се живее така.
    Ама въпреки всичко, май няма друг с подобен проблем

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А може би просто си лепнал някой гаден бацил,който ти причинява гаденето и диарията?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Любов ли бе да я опишеш...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    А може би просто си лепнал някой гаден бацил,който ти причинява гаденето и диарията?!
    Аз разбрах, че от вълнение му се гади и т.н.?

Иначе Uzerneim, всеки организъм е различен и реагира различно. Не знам в каква ситуация си но се отпусни. Ще мине.

Eй, тва от любов да се посираш сигурно е много гадна работа...

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ хаха

еми, пич, най-вероятно си влюбен и аз при първата ми любов почти припадах от вълнение, само като говорех за него с други хора и ми ставаше лошо и почваше да се появява едно много особено чувство в корема ми. Баш до повръщане и други работи не съм стигала, но вълнението, което описваш ми е познато. След време се свиква, споко.

Мега фен
    Da ot pretisnenie e normalno da ti se povrushta
    na men sushto mi se e iskalo da povurna kato po tozi nachin da se osvobodq ot tova koeto me pritiska v stomaha

Аз като съм ял развалена риба съм имал подобни проблеми. Дали е възможно да сме имали силни чувства и обещаващо бъдеще заедно?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    ^ хаха

еми, пич, най-вероятно си влюбен и аз при първата ми любов почти припадах от вълнение, само като говорех за него с други хора и ми ставаше лошо и почваше да се появява едно много особено чувство в корема ми. Баш до повръщане и други работи не съм стигала, но вълнението, което описваш ми е познато. След време се свиква, споко.

сейм стори хиър
    аз се хващам от време на време като си мисля за него и спирам да дишам.
    и след 15-20 секунди като започна все едно съм била под вода и съм изплувала :Д
    супер странно и гадно
    също ме е болял стомаха от нерви преди среща, особено първите ни такива

вече ми е по-спокойно, но някой път емоциите ми идват в повече и пак почва да ми прескача сърцето и да треперя..
    грр
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от den4o7 Виж мнението
    Аз разбрах, че от вълнение му се гади и т.н.?

Иначе Uzerneim, всеки организъм е различен и реагира различно. Не знам в каква ситуация си но се отпусни. Ще мине.
    Абе на всеки му се е случвало да му се свие стомаха от вълнение или притеснение ама да повръща и да има диария ... Нещо не ми се връзва
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на besso
    Изясни си какво в нея те плаши. Ако това е възможността да те отхвърли се запитай защо? Питай защо докато не стигнеш до дъното на проблема и се изправи очи в очи с него Ако не можеш сам помисли да посетих 1-2 пъти психолог, те ще ти помогнат да се справиш с това Но си прав - това е стрес.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    този май ни троли яко ...

Супер фен
    Хора не ви троля, наистина я обичам Баща ми, питах го. Каза ми, че е имал същите проблеми с майка ми и че му било много трудно, но накрая бил доволен. До ден днешен я обича, въпреки плоския си характер. И този ден се събудих с гадене и треперене. Отидох да ям и не можах, защото стомаха ми явно беше на топка. Излязох на вън и се пооправих. Та сега предполагам, че и утре ще се събудя по същия начин с нежелание за живот, но в края на деня отново ще съм си нормален и ще мога да съм с нея колкото си поискам Иначе коментарите ви ме подкрепят доста.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    хаха ами явно е въпрос на гени ох поуспокой топката, приятел, гледай с оптимизъм на нещата !!!!!! : )))

Banned Мега фен
    аз също съм чувствителна,но до сега само съм треперила и то в началото на връзката ми... иначе.. не знам... явно от много притеснение... пробвай някой път преди да се видите да пийнеш съвсем малко и виж така ли ще е ... или се отпусни по друг начин

Супер фен Аватара на djipsito
    Не е тайна, че силните емоции предизвикват гадене и т.н.
    На мен ми се е случвало да имам треска, да умирам от болки в стомаха, да ме избиват топли и студени вълни. Тва не означаваше, че съм влюбена, не мога точно да опиша притеснение ли беше или вълнение, ама не беше приятно, наистина.

Иска ми се да ти дам съвет как да го предотвратяваш, ама честно казано, нямам идея. Дано с времето ти мине.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не съм чувала до сега чак за такова вълнение,но наистина,сигурен ли си,че е само от това? Да не да има някакъв друг проблем?

Аз съм имала случаи да ми става лошо от притеснение, но не много, рядкост е било. И веднъж се е стигало до повръщане. Но говорим за много, много голямо притеснение. За любов обаче... световъртеж, причерняване, такива неща са ми се случвали. Но щом казваш, че си много емоционален - ако не е вирус, значи е от това.

Супер фен
    Окей, няма да съм от хората които просто напускат темата без да разяснят Може да има и други като мен, за това за тези които се интересуват.
    Разтърсих се и това което имам се нарича "Нервен Стомах" или по-точно гадене, предизвикано от нерви. Вече четвърти ден не съм я виждал и все още ми се гади всяка сутрин при първата помисъл за нея (е, само първите 2 дена се стигна до повръщане).

Нервния стомах може да включва:
    Пеперудки в стомаха
    •Къркорещ стомах
    Сърцебиене
    •Чувство на страх
    •Болки в стомаха
    •Гаден вкус в устата
    Слабост и гадене
    Повръщане и диария
    Свит стомах, загуба на апетит и лошо храносмилане
    *При мен са силно проявени само подчертаните.

Аз отказвам да взимам всякакви лекарства, защото така един вид избирам лесния път а истината е, че не трябва да свиквам така. Сега се замислям за разни аромати и видове чай които да ме успокояват всяка сутрин докато на края не свикна да съм с това момиче. Защото съвсем сериозно, истински АД е. Вечерта се чувствам силен като титан, нищо ми няма а на сутринта съм настъпена мравка на която не й се живее.
    Също така един от най-простите начини за решаване на този проблем е излизане на вън в някой парк на спокойство, дишане през носа и издишане бавно през устата, като слуха се концентрира върху шума от влизащия и излизащия въздух.
    Четох, че медитацията помагала много, но не смятам, че е за мен.
    Последно редактирано от Uzerneim : 01-08-2013 на 08:39

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    Изясни си какво в нея те плаши. Ако това е възможността да те отхвърли се запитай защо? Питай защо докато не стигнеш до дъното на проблема и се изправи очи в очи с него Ако не можеш сам помисли да посетих 1-2 пъти психолог, те ще ти помогнат да се справиш с това Но си прав - това е стрес.
    Да, психоаналитикът е добра идея. Но не смятам, че би могъл да помогне много.
    Последно редактирано от Uzerneim : 01-08-2013 на 08:41 Причина: Психоаналитикът е добра идея. Кой е добра идея? Той. Пълен член би трябвало да е.

Добре бе готин! Не знам как мога да ти помогна освен да ти кажа да дишаш дълбоко Поне се знае, че ще си и верен. :P
    -Има ли криза?
    -Не, винаги сме били в криза просто сега сме в голяма криза.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Кротни се малко и си трай за тези проблеми пред тва момиче.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Същата съм ако не сме се виждали доста време - примерно е бил в командировка или съм имала лекции/изпити. На мен не ми минава от нищо :Д Хората с лабилна психика си сдържат емоциите и им реагира на физиката. Ако някой намери решение, да свирка :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си